Sild i tønne

Brukte en regnværsdag i hovedstaden for å besøke reptilparken. Vi var ikke de eneste som hadde... les mer

Anmeldt 19. juli 2024
E9423GXandersj
Sortland, Norge
Kjekk plass

Liten,men kjekk dyrepark. Var heldig da det var lite folk når vi var der. Veldig mange kjekke... les mer

Anmeldt 12. oktober 2023
Stine I
Sæveland, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Helt ok. Små akvarier med diverse dur. Høydepunktet var foringene (dyktig og hyggelig vertinne) og få holde en slange.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, 833sirir
Anmeldt 17. august 2021 via mobile enheter

Mange arter i flotte og naturskjønne terrarium! Alle terrarium var bygd slik at det var lett å få sett alle de forskjellige artene dem hadde. Trivelig ansatt som jobbet der i dag (17.aug) som drev både billettluke og lot oss få holde en av slangene dem hadde! Veldig morro, og slangen var så fin og rolig. Anbefales virkelig!!!

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, Cesssa
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Ikke dra hit, dersom du er bekymret for koronasmitte!

Her er det ingen smittesporing, ingen som passer på at det er for trangt inne i lokalet. Lokalet er lite og trangt. Det blir fort kø, og besøkende står tett i tett. De ansatte ser ikke ut til å bry seg.

De har fått plass til en del reptiler til tross for lite lokale. Positivt at de går ut med slange som kan klappes. Bør spørre i forkant om tidspunkt. Får noe dårligere karakter pga for høy pris ift hva du får igjen. Her er du ferdig etter 1/2t. Ingen guiding. Generell informasjon står på veggen.

Dato for opplevelse: august 2021
1  Takk, kas295
Anmeldt 28. juli 2021

Hadde med en 3-åring og en 4-åring. Med litt snedighet var det mulig å få dem til å lete fram de ulike. De var kjempenysgjerrige på hvorfor slanger var sånn, og andre reptiler slik. Edderkoppene var selvsagt skumle. Syntes nesten det selv. Kjempested, men sikkert enda kulere med litt større barn.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, PerLorenskog
Anmeldt 20. juli 2021

Lite lokale, nokså mange reptiler. De var interessante nok. MYE folk i det lille lokalet mtp korona. Dyr inngangsbillett, betalte over 500kr for to voksne og to barn. Besøket var over på ca 30 min. Da hadde vi sett alle reptilene to ganger og tatt masse bilder. Ikke verdt pengene!

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, Monarabb