Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Hop-on Hop-off-opplevelse i Oslo
49

Bestill på forhånd
fra
kr 400,00
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Historisk Museum på
fra kr 400,00
Mer informasjon
Anmeldelser (347)
Filtrer anmeldelser
347 resultater
Vurdering fra reisende
69
130
107
29
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
69
130
107
29
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 347 anmeldelser
Anmeldt 19. februar 2019 via mobile enheter

Interessant museum med utstillinger som spenner fra istiden frem til i dag. Omfatter masse informasjon fra mange tidsepoker og kulturer. Anbefales. Ha god tid når dj besøker dette museet.

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, janbM4455CY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. februar 2019

Interessant museum! Selvsagt vil det variere litt, ettersom utstillingene byttes ut med visse mellomrom.

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, LivRhododendron
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. januar 2019

Historisk Museum er absolutt et besøk verd. Størst inntrykk på meg gjorde samlingen av middelalderkunst i 1.etasje. Utstillingen av fremmede kulturer er rikholdig og instruktiv og passer godt for barn. God museumsshop, men savner museumscafe. Den monumentale museumsbygningen er en severdighet i seg selv. Men hele museet kunne nok trenge en oppgradering med noen moderne hjelpemidler i utstillingene, f.eks. audioguide. Jeg så i hvert fall ikke noe slikt.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Perthorvald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2018

Her finner du forskjellige utstillinger fra mange kulturer. Egentlig fra hele verdenen. Ta deg god tid, her er det masse å oppleve. Merk at om man kjøper billett, så får man også tilgang til Vikingskipshuset innen 48 timer. Two for the price of one. :-)

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, khsyv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2018

Jeg gikk inn her idet muséet åpnet. Det jeg fant mest interessant, var i 1.etasje. Spesielt det geologisk-historiske kartet over oslofjord-området var interessant, der det viser hvordan området har endret seg både geologisk, og med tanke på bosetning flere tusener av år tilbake i tid.

Det ble også tid til en titt i 2.etasje også. I salentil venstre i 2.etasje var strømmen gått, så der var lyset vekke. Lyset i den andre salen fungerte som normalt, men her fant jeg ingenting av interesse, så jeg gikk ned i 1.etasje igjen for å ta en ekstra titt. Etter cirka 20 minutters åpningstid, så måtte muséet stenge dørene for publikum på grunn av vannlekkasje. Dette er sånt som kan skje, og som man ikke kan råde over.

Likevel var besøket verdt prisen.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Øyvind G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser