Det er en flott tur å gå fra Kjelsås ned til Grønland langsmed elva. Det er mye skjult historie langsmed ruta.
Vi gikk ned fra Nydalen og til Anker bro. Dette var som å gå inn i historiebøkene og oppleve all den industrien som har etablert seg langs Akerselva gjennom tidene. Fantastisk hvordan man har tilpasset og tatt vare på elva og naturen rundt. Anbefales
Heldige Oslo som har ei så fin elv å gå langs og som også er tilrettelagt for rullestolbrukere. Fra Nydalen og ned til Grønland er det et par bratte bakker, men det finnes alternative ruter. Gikk også oppover et stykke fra Storro. Prøv du også!
Mye historie om Oslo å ta med seg på den lange fine turen fra Frysja til Grønnlandsleiret. Stien er godt tilrettelagt for forturister. Mange steder å stoppe underveis.
Vi var her to ganger i juli for første gang selv om vi har bodd i Oslo i mange år. Rent og fint vann, et område med liten sandstrand/langgrunt som passer godt om man har med små barn. Fin gresslette langs elva, mulighet for å sitte i skyggen av trærne om man ønsker. Hvis man går ut i vannet der det ligger store runde steiner langs kanten bør man være obs på at de som er under vannflaten kan være veldig glatte.
Ta bussen til starten av Akerselva og gå ned til byen. Det er en veldig fin tur. Det tar ca to timer å gå.