Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Avslappet

Deilig å tilbringe litt tid i solen etter å ha vandret rundt i byen. Ligger attemed Gutta på Hauge... les mer

Anmeldt 29. april 2018
StyrkGrimstad
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Flott park

Flott park som ligger på St.Hanshaugen. Hit kommer du med 37 og 21-bussen om du ikke sykler eller... les mer

Anmeldt 10. september 2017
VacationOslo
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 31 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Oslo
fra USD 13,97
Mer informasjon
fra USD 16,30
Mer informasjon
Vikingplaneten
23 anmeldelser
fra USD 23,16
Mer informasjon
fra USD 80,89
Mer informasjon
Anmeldelser (31)
Filtrer anmeldelser
31 resultater
Vurdering fra reisende
15
11
5
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15
11
5
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 31 anmeldelser
Anmeldt 29. april 2018 via mobile enheter

Deilig å tilbringe litt tid i solen etter å ha vandret rundt i byen. Ligger attemed Gutta på Hauge som serverer god iskrem. Er en populær plass, med mange folk!

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, StyrkGrimstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2017 via mobile enheter

Flott park som ligger på St.Hanshaugen. Hit kommer du med 37 og 21-bussen om du ikke sykler eller går. Her er det stor uteservering i sommermånedene og et flott lite basseng på toppen. Her finner man også en scene, statuer, populære plener og dammer, samt flere bysykkelstativer. Fin utsikt over Oslo.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mai 2016

Hvis du har lyst på en fin utsikt over Oslo så er St. Hanshaugen den rette plassen. Navnet kommer av at det ble brent St. Hansbål på toppen i gamle dager.

Dato for opplevelse: mai 2016
Takk, Opranos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2015

Parken er en trivelig og forholdsvis rolig park, der man enten sitte på en av benkene og se på vannet i dammen inkludert ender. Eller man kan ta en spasertur. Om sommeren er det fine muligheter for å innta både flytende og fast føde i restauranten.

Dato for opplevelse: juli 2015
Takk, Lars H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2015 via mobile enheter

Dette er Oslos mest sjarmerende park. Den har et stort vannområde med krakker rundt og flere stier rundt i parken som innbyr til korte eller lengre turer. På toppen av parken er det et utsiktspunkt med utsikt over byen. Nedenfor dette er det en scene hvor det stadig arrangeres konserter eller musikkvelder på sommeren. Ved siden av scenen er det en uteservering. Nedenfor her igjen er det en lekeplass. En park for all og enhver.

Dato for opplevelse: august 2015
Takk, stelnor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser