For dyrekjære folk

Om du vil komme nært på koselige dyr, bare noen få minutter utenfor Oslo Sentrum er dette... les mer

Anmeldt 4. juli 2020
YALLAMANN
Oslo, Norge
Gøy for unga

Et fint sted i Oslo hvor barna kan hilse på dyr. Deilig grøntområde rundt gården hvor det er fint... les mer

Anmeldt 24. februar 2023
andrehaeraas
Fagerstrand, Norge

Anmeldt 22. juni 2016 via mobile enheter

Det er likt her i dag som det var for 25 år siden. Barna elsker å være her, det koster ikke en formue å komme inn å barna får oppleve dyr på nært hold. En runde på ponnyryggen er også stor stas. Stor lekeplass på utsiden gjør også at vi kan være her i flere timer. Vi gleder oss til mange flere hyggelige besøk.

Dato for opplevelse: mai 2016
1  Takk, 6thereset
Anmeldt 20. juli 2015

For de minste barna er EKT en fin opplevelse hvor de får muligheten til å komme tett på vanlige norske husdyr og klappe disse. Noen lekeapparater også om tålmodigheten brister underveis, og muligheten til å ri på ponny (mot ekstra betaling).

Totalt sett kanskje litt dyrt for å se på et fåtall dyr, men så lenge barna storkoser seg lar vi det gå. Kiosken der serverer også byens klart beste kanelboller - de anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: juli 2015
Takk, KalEl2005
Anmeldt 2. september 2014

EKT er et ypperlig sted å ta med de minste en fridag.
Ponniridning kr.40 og for å se alle dyrene kr. 50,- pr-person.
Snille rolige dyr.

Dato for opplevelse: august 2014
1  Takk, Kjersti59
Anmeldt 22. mai 2013

Vi besøker husdyrparken jevnlig og har hatt mange gode opplevelser. Med unntak av kaninene og de største fuglene får vi nær kontakt med alle sammen. Det er en herlig følelse å sitte med en kosete høne i armene. Dyrene er tydelig tatt godt vare på og det er grunnen til at vi går dit. Det eneste vi savner er mulighet til å kjøpe noe å fore dyrene med, men det er vel en grunn til at det ikke lar seg gjøre. Husdyrparken har fått bra fasiliteter på området, men vi liker å kombinere oppholdet med piknik på gresset like ved og litt lek i den flotte idrettsbarnehagen.

Dato for opplevelse: mai 2013
Takk, SteinA740
Anmeldt 9. januar 2013

Dette er et topp sted å tilbringe ettermiddagen eller lørdager og søndager - det er nesten uavhengi av vær om man har barn eller hund som skal luftes eller man selv skal trimme litt. Her er det nydelige turstier og store åpne gress-sletter. I den lille kafeteriaen serveres utrolig gode bakevarer og alt mulig annet av fast-food. Mange dyr og se på og alltid mye mennesker. Rett og slett et topp sted å være!

Dato for opplevelse: august 2012
Takk, Trollmor