Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:30
Se gjennom høydepunkter
Utrolig koelig

Dette er et utrolig koselig sted å dra med barn. Varn får muligheten til å oppleve gårdsdyr på nært... les mer

Anmeldt 9. juli 2018
Iselin S
via mobile enheter
Koselig gård

Veldig koselig med gårdsdyr og muligheten til å kunne hilse på dem, klappe, kjenne på og ri på... les mer

Anmeldt 7. juli 2018
86jonasberg
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 35 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Oslo
fra USD 14,45
Mer informasjon
Oslo Pass
203 anmeldelser
fra USD 47,58
Mer informasjon
fra USD 15,66
Mer informasjon
fra USD 12,05
Mer informasjon
Anmeldelser (35)
Filtrer anmeldelser
35 resultater
Vurdering fra reisende
14
16
3
0
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
16
3
0
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 35 anmeldelser
Anmeldt 27. juni 2017 via mobile enheter

Dette er et flott sted å ta med små barn. Man kan hilse på all slags store og små dyr, fra høner til sauer og hester. Man kan gå i stallen og se på show med hester på planlagte tidspunkter. Godt utvalg av mat og søtt til store og små samt et sted å sitte innendørs i andre etasje om ønskelig.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, Chris_notcolumbus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2016

Det er ikke bare fantastisk å se hvor godt dyrene har det på EKT, men i tillegg serverer de også veldig veldig VELDIG god mat. Fantastisk opplegg for alle som er interessert i gård og gårdsdyr. Kan anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: september 2016
Takk, Leonhard H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2016 via mobile enheter

Det er likt her i dag som det var for 25 år siden. Barna elsker å være her, det koster ikke en formue å komme inn å barna får oppleve dyr på nært hold. En runde på ponnyryggen er også stor stas. Stor lekeplass på utsiden gjør også at vi kan være her i flere timer. Vi gleder oss til mange flere hyggelige besøk.

Dato for opplevelse: mai 2016
Takk, 6thereset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2015

For de minste barna er EKT en fin opplevelse hvor de får muligheten til å komme tett på vanlige norske husdyr og klappe disse. Noen lekeapparater også om tålmodigheten brister underveis, og muligheten til å ri på ponny (mot ekstra betaling).

Totalt sett kanskje litt dyrt for å se på et fåtall dyr, men så lenge barna storkoser seg lar vi det gå. Kiosken der serverer også byens klart beste kanelboller - de anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: juli 2015
Takk, KalEl2005
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2014

EKT er et ypperlig sted å ta med de minste en fridag.
Ponniridning kr.40 og for å se alle dyrene kr. 50,- pr-person.
Snille rolige dyr.

Dato for opplevelse: august 2014
1  Takk, Kjersti59
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser