Flott og stort sted, dyra virker godt stelt uten stress. Gratis parkering, parkområdene krever ikke... les mer
Var her med datteren min, atter en gang😁 alltid stas å oppleve dyrene så tett på, dett er et must... les mer
Her er det sikkert fint om sommeren. Men i dag lå det geite- og sauemøkk overalt, så mye at møkka lå i tykke lag under skoene når vi var ferdige. Dette tok sjarmen fra besøket. Det må da være mulig å koste stiene rene for bæsj?!
Hei! Vi beklager at du opplevde besøket hos oss som negativt pga møkka på bakken. Når isen fryser til rundt/over møkk er det en stor jobb å hakke løs alt før kundene kommer kl10. Vi jobber selvsagt kontinulerlig med dette, men klarer ikke alltid å komme i mål. Grunenn til at det er så mye møkk på tunet etter natten er at dyrene (de som tåler nattekulden) går løse. Vi har valgt et dyrehold hvor vi tilstreber så mye frihet og naturlig liv som mulig for alle de 10 dyreslagene vi har. Dvs at vi må håndtere mye møkk på uteområdene til tider - dette for å la dyrene ha det så fritt og godt som mulig. Det skal selvsagt ikke gå på bekostning av kundeopplevelsen.Vi skal se på rutinene blant stallpersonalet om det var noe som ikke gikk etter rutinene den dagen du var på besøk. Vi håper du vil ta turen igjen. Mvh EKT Rideskoel og Husdyrpark
Hyggelig, men ganske dyrt. Skjønner at de trenger inntekter, men synes ikke opplevelsen er verdt prisen. Du ser mye bare ved å gå forbi, slik vi gjorde i går. Vi bor i området og har vært her mye, men bare gått inn noen et par ganger opp gjennom årene.
Dette er et utrolig koselig sted å dra med barn. Varn får muligheten til å oppleve gårdsdyr på nært hold og det er mulig å ri på Ponny. Perfekt å ha med egen mat da den kan nytes både inne i selve parken eller på utsiden i fin natur.
Veldig koselig med gårdsdyr og muligheten til å kunne hilse på dem, klappe, kjenne på og ri på hestene. Flott område for store og små.
Absolutt verdt å besøke! Veldig koselig gård med hyggelige ansatte og bra kafé. Dyrene blir tatt godt vare på, og ser ut til å ha det bra.
Dette er et veldig fint tilbud for familier, også der barna er små. Dyrene som går ute går fritt og det er veldig enkelt å klappe og snakke med dyrene. Også inne i selve stallen er det mange dyr å hilse på. Det var lagt opp til at små barn kunne gi dyrene mat fra hånden på gitte tidspunkter. Det var veldig stas for vår gutt. Kunne hatt et bedt serveringstilbud av mat/drikke - ellers perfekt aktivitet på dagtid for en småbarnsfamilie