“Fantastisk Thai mat”

Middagsalternativer: Levering
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 23. september 2022 via mobile enheter

Fantastisk Thai mat.
Litt overrasket over at de ikke serverer alkohol, men maten var autentisk og veldig bra.
Hyggelig betjening og svært rask servering av mat på en fredagskveld. Anbefales!

Dato for besøk: september 2022
Takk, Harald T

Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Da vi ankom fikk vi beskjed om at servitøren kommer ikke til oss før 15 minutter. Greit nok å si ifra om, men det var nesten tomt i lokalet.

Da vi omsider fikk bestilt og maten kom, klarte de å lage den ene retten feil.
Så da måtte vi vente til den ble ferdiglagd.

Da maten kom var det no grådig mye løk og altfor lite kylling. Tipper rundt 100g kylling - altså ikke nok protein til en voksen person.
Smakte ikke spesielt mye av maten heller, for lite krydret og mye halvstekte grønnsaker. Altfor store biter med grønnsaker gjorde det vanskelig å spise da vi heller ikke fikk noe kniv sammen med bestikket.

I tillegg til halv-sur betjening var det ikke en spesielt god opplevelse.

Kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: august 2022
Takk, LilChef23
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Dette var en skuffelse. Smakløst, slapt og kjedelig. Familie på 4 bestilte hver vår rett, men ingen av oss ble var fornøyde med maten.

Dato for besøk: august 2021
Takk, andr_michaelb
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig mat for både små og store. Vi fikk god og rask service. Thaisuppene anbefales på det varmeste. Vi spiste nr 33 og 35

Dato for besøk: juni 2021
Takk, irenet202
Anmeldt 24. april 2021

Hyggelig betjening. Maten var god frem til det ble funnet hår i maten. Første og siste gang. Alt for Store biter av grønnsaker og lite kylling. Valgte rett nr.20

Dato for besøk: april 2021
1  Takk, It2001

Reisende som så på Risbolle, så også på

Har du vært i Risbolle? Del dine erfaringer!