Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Chili ribs”
Anmeldelse av Døgnvill Burger

Døgnvill Burger
Vurdert som nr. 86 av 1 571 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 20 - USD 31
Kjøkken: Bar
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Beskrivelse: Burgerbar midt på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Saftige burgere, tykke milkshake, god drikke og høy stemning.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Må prøves. Lover du blir værende! Munchies, illagal og kverneriet angler det døgnvill sin xfaktor.
Sweet potati fries som tilbehør..alltid!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Michael F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KristineA506, Kundeansvarlig på Døgnvill Burger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Hjertelig takk for både besøk og fine ord, Michael! Det betyr mye for oss :-) Velkommen så mye tilbake!

Beste hilsen
Kristine
Døgnvill Burger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (571)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4549 av 571 anmeldelser

Anmeldt 31. oktober 2018

Vi hadde bestilt bord til fire og ble fem, dette lot seg ordne på tross av full restaurant. Vi bestilte forskjellig burgere og tilbehør, alt ble vurdert til meget smakfullt og pent servert. Både sjokolade- og blåbærmilkshake var kjempegod. Ca. 20 minutter venting på maten, helt innafor synes vi. Stappfull restaurant, men allikevel behagelig atmosfære i lokalet. Tommel opp fra oss i alderen 21, 45 - 56 år.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 418karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KristineA506, Kundeansvarlig på Døgnvill Burger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Hjertelig takk for besøket og for så fin anmeldelse i etterkant, Kari! Det setter vi kjempestor pris på :-) Godt å høre at hele gjengen hadde det kjekt - da er vi fornøyde! Velkommen tilbake til dere alle.

Beste hilsen
Kristine
Døgnvill Burger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Spiste en Sterke Nils. En av de beste burgerne jeg noen gang har spist. Dette er et must for burgerelskere!

Dato for besøk: september 2018
Takk, 203terjek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KristineA506, Kundeansvarlig på Døgnvill Burger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018

Tusen takk for både besøk og hyggelig tilbakemelding, Terje! Vi setter kjempestor pris på det :-) Godt å høre at du digger Sterke-Nils like mye som oss! Velkommen tilbake.

Beste hilsen
Kristine
Døgnvill Burger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Vi droppet innom en tidlig lørdag kveld og selv om det var så og si fullt så klarte servitørene å få plass til oss 6 personer i følget. Smakfulle burgere og mange forskjellige typer fries. Saftig kjøtt i burgerne og ikke noe tjafs i form av sølete dressinger som man ofte får andre steder. Hyggelige og raske servitører i uformell atmosfære. Kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Elion
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KristineA506, Kundeansvarlig på Døgnvill Burger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018

Tusen hjertelig takk for både besøk og kjempefine ord i etterkant, Elin! Det betyr så mye for oss :-) Så glad for at dere koste dere! Velkommen tilbake - vi gleder oss.

Beste hilsen
Kristine
Døgnvill Burger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2018

Vi kom til døgnvill kl. 6:15 en lørdags kveld og forventet noe pågang og ventetid, vi ble godt mottatt med beskjed om at det kom til å ta 15-30 minutter ventetid i baren. Flott det, men det ble venting og vel så det. Jeg er usikker på hva slags køsystem dere har og om man blir tildelt et bord med en gang man stiller seg i kø, men folk som kom lenge etter oss fikk i alle fall bord lenge før oss. Kl. 19.05 fikk vi beskjed om at vi kunne få et bord, men vi måtte være ferdig innen 19:45 med å spise. Det var uaktuelt med tanke på at maten ville ta tid for å bli servert og vi ikke ønsket å sluke maten i oss. Generelt så fikk vi lite informasjon og oppdateringer om når neste bord var ledig, men endelig var det vår tur 19:35, mao. 1 time og 20 minutter etter vi hadde kommet inn i lokalene. Maten smaker selvfølgelig svært godt, men middagsdaten min var noe irritert over at betjeningen snakket og lo i privattelefon selv om det var et fullt lokale, samt hysjet på kunder som ventet i gangen.

Baren og bartenderen fortjener fem stjerner, men resten av servicen er jeg noe usikker på.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Ida L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KristineA506, Kundeansvarlig på Døgnvill Burger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2018

Hei Ida! Tusen takk for besøket og for at du tar deg tid til å skrive en utfyllende og fin tilbakemelding til oss - vi setter enormt stor pris på det! Her har åpenbart det meste gått skeis og det er vi innmari lei oss for. 1 time og 20 minutter med ventetid er selvsagt alt (!) for lenge. Har du mulighet til å sende en mail til kristine.angvik@dognvillburger.no med dato for besøket deres? Vi skal finne ut hva som har gått galt her, slik at det ikke gjentar seg igjen. Igjen: Tusen takk for at du sier ifra - det gjør det veldig mye enklere for oss å komme til bunns i hva som har gått galt. Håper at jeg hører fra deg - ha en fin mandag så lenge! :-)

Beste hilsen
Kristine
Døgnvill Burger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Døgnvill Burger, så også på

 

Har du vært i Døgnvill Burger? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.