Vi kom til døgnvill kl. 6:15 en lørdags kveld og forventet noe pågang og ventetid, vi ble godt mottatt med beskjed om at det kom til å ta 15-30 minutter ventetid i baren. Flott det, men det ble venting og vel så det. Jeg er usikker på hva slags køsystem dere har og om man blir tildelt et bord med en gang man stiller seg i kø, men folk som kom lenge etter oss fikk i alle fall bord lenge før oss. Kl. 19.05 fikk vi beskjed om at vi kunne få et bord, men vi måtte være ferdig innen 19:45 med å spise. Det var uaktuelt med tanke på at maten ville ta tid for å bli servert og vi ikke ønsket å sluke maten i oss. Generelt så fikk vi lite informasjon og oppdateringer om når neste bord var ledig, men endelig var det vår tur 19:35, mao. 1 time og 20 minutter etter vi hadde kommet inn i lokalene. Maten smaker selvfølgelig svært godt, men middagsdaten min var noe irritert over at betjeningen snakket og lo i privattelefon selv om det var et fullt lokale, samt hysjet på kunder som ventet i gangen.
Baren og bartenderen fortjener fem stjerner, men resten av servicen er jeg noe usikker på.