Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Den beste burgeren!!”
Anmeldelse av Døgnvill Burger Vulkan

Døgnvill Burger Vulkan
Vurdert som nr. 81 av 1 836 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 20 - USD 31
Kjøkken: Bar
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Reservater
Beskrivelse: Burgerbar midt på Vulkan ved Mathallen i Oslo. Saftige burgere, tykke milkshake, god drikke og høy stemning.
Anmeldt 6. september 2019 via mobile enheter

Her får du den beste burgeren i et kult lokale midt i flotte Vulkan område.
Stedet var fullt da vi kom og vi fikk tilbud om å vente i ventebaren - som viste seg å være en koselig bar.

Menyen for burgere er spennende og mangfoldig og maten smakte over all forventning.

Hyggelig betjening som passet på at vi hadde alt vi trengte.

Anbefales!

Dato for besøk: september 2019
Takk, D5809PKhelenb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KristineA506, Kundeansvarlig på Døgnvill Burger Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4 uker siden

Hjertelig takk for besøket og for så hyggelig tilbakemelding! Så kjekt å høre at dere trivdes hos både oss og i Søvnløs Bar :-) Velkommen så mye tilbake!

Beste hilsen fra Kristine i Døgnvill

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (542)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 542 anmeldelser

Anmeldt 3. september 2019 via mobile enheter



Mat:Tok en "The Deep South" spennende burger, kjøttet var veldig godt.

Menyen var utrolig ryddig og selvforklarende.
Service: veldig hyggelig betjening.

Pris: litt dyrere enn andre burgerresturanter, men jeg kommer tilbake så dette er ikke en deal braker om du setter pris på god mat.

Veldig fint lokalet. Vi kommer definetivt tilbake flere ganger

Dato for besøk: august 2019
Takk, natashacs2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KristineA506, Kundeansvarlig på Døgnvill Burger Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4 uker siden

Tusen takk for besøket og for så hyggelig tilbakemelding, Natasha! Utrolig kjekt å høre at Deep South sto til forventningene og at du ellers trivdes hos oss :) Velkommen tilbake - vi gleder oss!

Beste hilsen fra Kristine i Døgnvill

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2019 via mobile enheter

Døgnvill har en spennende hamburgermeny med noe for enhver, også barnemeny. Til hver hamburger har de også forslag til passende drikke, er godt utvalg av f.eks øl. Hyggelig betjening og god service. Stedet har også bar og uteservering. Et hyggelig sted når du ønsker en god hamburger!

Dato for besøk: september 2019
Takk, hennings612
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KristineA506, Kundeansvarlig på Døgnvill Burger Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4 uker siden

Tusen takk for besøket og for så hyggelig tilbakemelding i etterkant, Henning! Så kjekt å høre at du trivdes hos oss. Velkommen så mye tilbake :)

Beste hilsen fra Kristine i Døgnvill

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Beliggenhet rett ved Vulkan Mathall. Fine og nye lokaler. Vi var en hel gjeng og bestilte alle burgere. Classic, Blåmandag og Birdie Num num. Alle ble fornøyde. Noen bestilte seg også milkshake til dessert. Kjempegode! Vi kan absolutt anbefale dette stedet. Løp og spis!

Dato for besøk: august 2019
Takk, benttte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KristineA506, Kundeansvarlig på Døgnvill Burger Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2019

Hjertelig takk for besøket og for så hyggelig tilbakemelding i etterkant! Det setter vi utrolig stor pris på :) Kjekt å høre at dere hadde det fint hos oss. Velkommen så mye tilbake!

Beste hilsen
Kristine
Døgnvill Burger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Min go-to om jeg skal ha god burger i Oslo!Kjempegod mat og drikke! Alltid like fornøyd. Har vært her med både kjæresten, venner, familie og kollegaer. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, kongeliv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KristineA506, Kundeansvarlig på Døgnvill Burger Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2019

Hjertelig takk for både besøk og gode ord, kongeliv! Så glad for å høre at vi er din go-to :-) Velkommen så mye tilbake!

Beste hilsen
Kristine
Døgnvill Burger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Døgnvill Burger Vulkan, så også på

 

Har du vært i Døgnvill Burger Vulkan? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din