Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste barista i Oslo”
Anmeldelse av Påfyll

Påfyll
Vurdert som nr. 52 av 73 Kaffe og te i Oslo
Kjøkken: Europeisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. november 2018

Daniella er trolig beste og hyggeligste barista i Oslo. Fantastisk kaffe og fantastisk service. Neppe noe bedre sted i oslo når hun er på jobb.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (13)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 13 anmeldelser

Anmeldt 26. juni 2017 via mobile enheter

Hvis jeg skal sammenlikne denne cafeen med andre cafeer og restauranter som jeg besøkte, er det veldig dårlig plass med dårlig hygienisk forhold, aggressiv service og ubehagelig atmosfære. Man må unngå samme plass hvis man ikke vil ødelegge nervene sine og vil bare nyte livet.

Dato for besøk: juni 2017
1  Takk, Lena_Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mars 2017 via mobile enheter

Grei kaffebar hvor du får det du trenger. De har ikke verdens triveligste lokaler inne på senteret, men har gjort det beste ut av det.

Dato for besøk: november 2016
Takk, 822elisabethg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2016 via mobile enheter

Vil anbefale ett besøk pga den gode kaffen, utvalg av div mat og ikke minst den personlige og gode servicen!
Prisene er også til å leve med.

Dato for besøk: februar 2016
Takk, Fredrik H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mai 2015

Ett av mine stamsteder for min caffe latte. Som regel velger jeg take away, da dette stedet ikke er så veldig hyggelig å slå seg ned på. Uteserveringen er fin i solskinn, men inne er det litt trangt og litt vel integrert med resten av Ringnes Park. God latte og god kyllingwrap er dog det viktigste. Enkelte av de som jobber der gir i tillegg mye av seg selv og det er veldig positivt!

Dato for besøk: mai 2015
Takk, 822elisabethg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Påfyll, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Påfyll? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din