Bjølsen bakeri heter nå Norð Bjølsen og er min lokale kafé. De pusset opp og endret profilen noe i august i år, men har etter det jeg kan se det samme utvalget som før. Kult og hyggelig sted, god kaffe.
Synes nok tidvis at de ansatte kunne vært litt mer effektive - for eksempel opplevde jeg en gang at en person kom inn bak meg, men fikk hjelp før meg (det var i utgangspunktet ok) da vedkommende "bare" skulle ha påfyll. Den ansatte slo dog av en prat om den fine kjolen til gjesten, som varte lenger enn det tok å fylle på koppen. Det hadde jeg neppe merket meg om gjesten faktisk var før meg i køen, men siden hun "snek" i køen, og både gjesten og den ansatte visste det, hadde jeg kanskje forventet at småpraten ble holdt til et minimum. En annen gang har jeg måttet vente fordi ansatte drev med opplæring og gikk igjennom prosedyrer (og dette foregikk på kassa). Andre ganger har jeg blitt stående fordi de har drevet med noe annet (sannsynligvis jobbrelatert, altså). Kanskje jeg har hatt uflaks, men de fremstår altså som om de har litt å vinne på å bli mer effektive. Men alt i alt et fint sted jeg er glad for at jeg har i nabolaget. Anbefaler gjerne videre, og pirker bare fordi det er tøff konkurranse mellom de beste kaféalternativene i Oslo.