Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 16:00 - 23:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Cosentino

Morsomt og hyggelig atmosfære rundt tema bilsport. Møterom var OK, kanskje noe slitt men ikke... les mer

Anmeldt 26. juni 2021
janfrodeh2016
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Bursdagkjøring

Feiret bursdagen til guttungen 2 år på rad hos dere. Kjempegøy. Hyggelig og imøtekommende... les mer

Anmeldt 14. februar 2020
srk-aa
Les alle 48 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Oslo
fra USD 61,85
Mer informasjon
fra USD 44,23
Mer informasjon
fra USD 48,65
Mer informasjon
fra USD 90,23
Mer informasjon
Anmeldelser (48)
Filtrer anmeldelser
48 resultater
Vurdering fra reisende
22
15
4
3
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
22
15
4
3
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 48 anmeldelser
Anmeldt 18. november 2018

Vi var 4 venner som ville kjøre Gokart og ble ikke skuffet. Jeg syntes det var et ordentlig sted med hyggelig betjening. Booke tid, registrere deg og få instruks om reglene. Det var baner for de minste også. På selve banen vi skulle kjøre på, så var det skjerm om hvordan de andre kjørte og en skjerm om hvem som skulle kjøre neste gang, samt hvilken gokart bil man skulle kjøre.
På med drakt, lue og hjelm selvsagt før man skulle kjøre. Banen var veldig fin, mange svinger og de hadde monitor for hvordan det gikk for deg når du hadde kjørt en runde. Hit har jeg lyst til å dra til igjen:)

I tillegg så kan man kjøpe mat og drikke her.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

Var der på en fredag, reserverte på forhånd, men mulig med drop in. Utrolig kjekk aktivitet med mange.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, 495khadraa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juni 2018 via mobile enheter

Vi booket bursdag for vårt barn som ble 10 år. Alt gikk som smurt, både med mat opplegg og oppfølging fra personal! Vi hadde et barn som var muslim og fikk mat tilpasset dette. Personal var hyggelig og det kunne ikke gått bedre! Mer enn nok mat og slush/brus fikk de. T.o.m mor og far fikk kaffe uten å spørre:) hvis man skal forbedre på noe og et tips, så er det at man kunne hatt et par mugger med vann på bordet da barna fort blir tørste:) men takk for hyggelig bursdag!

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, davidwE3854VQ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juni 2018

Det var kjempekult å kjøre go-kart. Jeg var med familien min og vi kjørte mot hverandre 1 heat som varer 10 min kjøring og det var gøy å prøve noe nytt fordi det var første gang jeg prøvde det. Dette er det positive med go-kart, men det negative er at 220kr for 10 min kjøring er dyrt syntes jeg og det er en av grunnen for at jeg har prøvd å kjøre med venner men de syntes at det ikke er verdt det for 220 kr. Jeg syntes prisen bør være 120kr eller 150kr for 1 heat som varer 10 min. Jeg ønsker å komme tilbake å kjøre go-kart igjen fordi det er super moro.

Dato for opplevelse: mai 2018
2  Takk, Syeds1316
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Andreas F, Salgssjef på Harald Huysman Karting AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2018

Hei.

Prisen er faktisk ikke så ille om man ser på andre gokartsenter i Europa. Det koster desverre mye å drive et gokartsenter i Norge. Derfor er det naturlig at prisen gjenspeiler det. Vi holder prisene så lave som vi overhode kan, så alle kan komme å kjøre hos oss :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2018 via mobile enheter

Mye god info fra reisende og god info om reisemål. Bruker dette som en kanal når jeg ønsker info om hotell og området rundt.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Ronny G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser