Kan bli bedere

Bra opplevelse for barn. Men det tok veldig lang ting for og få maten vi bestilte. Og får beskjed... les mer

Anmeldt 26. juli 2024
Morten H
Selve kjøringen og konkurransen mot klokka og mot de andre som kjørte er dét som var morsomt. Totalt sett tommel opp.

+ Fin bane, god kvalitet på bilene, og fin aktivitet for penga. - I andre heat så glemte... les mer

Anmeldt 9. desember 2023
Per H

Anmeldt 9. april 2019 via mobile enheter

Fint opplegg med hyggelig & proffesionel betjening!👌

Fin bane og bra go'karter!⭐⭐⭐

God Pizza etter kjøringa!😉👍

Premieutdeling!🙂

En hyggelig liten bursdag for en fornøyd tenåring med venner!👌

Anbefales!⭐⭐⭐⭐⭐

Dato for opplevelse: april 2019
2  Takk, Vacation417829
Anmeldt 14. februar 2019 via mobile enheter

Ble ropt på fordi jeg slet med å kjøre. Gokarten fungerte ikke ordentlig og jeg ble deretter ropt på av de ansatte. Veldig skuffet og vil heller foreslå Kongsberg Gokart!

Dato for opplevelse: mai 2018
4  Takk, Sinnagutten123
Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Tusen takk for et supert arrangement da vi feiret en dobbelbursdag hos dere med en mix av barn og voksne i forskjellige aldre. Kjempehyggelig personale som la alt til rette for en kjempefin dag. Anbefales på det varmeste. 👍🏎

Dato for opplevelse: januar 2019
2  Takk, Kjersti59
Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelig kveld med 11åringen. Meget hyggelige ansatte som gjorde inntrykk. Vi kommer veldig snart tilbake!

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Knut Jacob K
Anmeldt 18. november 2018

Vi var 4 venner som ville kjøre Gokart og ble ikke skuffet. Jeg syntes det var et ordentlig sted med hyggelig betjening. Booke tid, registrere deg og få instruks om reglene. Det var baner for de minste også. På selve banen vi skulle kjøre på, så var det skjerm om hvordan de andre kjørte og en skjerm om hvem som skulle kjøre neste gang, samt hvilken gokart bil man skulle kjøre.
På med drakt, lue og hjelm selvsagt før man skulle kjøre. Banen var veldig fin, mange svinger og de hadde monitor for hvordan det gikk for deg når du hadde kjørt en runde. Hit har jeg lyst til å dra til igjen:)

I tillegg så kan man kjøpe mat og drikke her.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, AST81