Missvisende

Vanskelig og oppleve denne plassen som en rocke klubb da man blir kastet ut for og være... les mer

Anmeldt 28. desember 2018
MrMudminister
Topp stemning

Anmeldt 7. november 2018
Arild78
Volda, Norge

Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Vanskelig og oppleve denne plassen som en rocke klubb da man blir kastet ut for og være beruset.
Fyren i inngagsbilett kassa bestemte seg for og overtale dør vakta til og eskortere meg ut selv om dør vakta ikke opfattet meg som spesielt beruset.
Meget artig opplevelse egentlig, aldrig opplevd lignede.
Dama i baren var utrolig hyggelig og stedet har stort pottensiale! Men, og drive Rocke klubb i Norge er vel nermest umulig!!

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, MrMudminister
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Vi stakk tilfeldig innom Last Train og vart positivt overraska. Kjekke folk både framom baren og bak baren. Godt øl og god whiskey. Musikken denne kvelden var veldig spesiell, men noen av stam gjestane kunne garantere at der vanligvis er bra musikk. Vi kommer tilbake

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Arild78
Anmeldt 21. april 2018 via mobile enheter

Er vel en av de få puber i Oslo som har eksistert siden ‘80-tallet. Sentralt i Oslo nære Karl Johan. God musikk og hyggelig betjening.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, thorc712
Anmeldt 11. november 2017 via mobile enheter

Oslo sentrum består dessverre i økende grad av uinteressante utesteder som det går ti av på dusinet. Heldigvis finnes det fortsatt steder som Last Train! Dette er en av Oslos klassiske barer. Et sted for et par rolige øl eller en helaften. Last Train er et upretensiøst sted hvor alle er velkomne. Hvis man er u Oslo er et besøk her obligatorisk.

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, Morten W
Anmeldt 24. mars 2016 via mobile enheter

Gikk inn på Last Train med 3 venner og før vi kom frem til bardisken kom bartenderen rundt disken og sa til en av vennene mine at hun nok hadde fått nok for i kveld. Hun var ikke beruset engang. Vi forsøkte å si det til han men han var ikke til å rikke. Han mente hun så ut som om hun kunne sovne når som helst, noe som ikke stemmer. Vi kom fra Rock In og der fikk vi (og hun) servering, vi gikk videre til Lannister's og det fikk vi også servering med en gang og uten noe problem. Merkelig oppførsel av en bartender og en som lysybelig ikke kunne jobben sin. Synd det gitt men Last Train mistet noen kunder for alltid i kveld. Møkkasted

Dato for opplevelse: mars 2016
1  Takk, Karl J