Mathallen er blitt vår favoritt. Den inneholde noe for en hver gane, spennende smaker, dufter og mye gøy å se.
Gikk på HopYard på Mathallen på søndag 26 juli. Jeg hadde noen venner på besøk fra Tyskland og vi gledet oss til å prøve norsk øl på Hopyard. Mathallen er et supert sted, men HopYard viser Norsk service fra sin sedvanlige elendige side. Vi ønsket å bestille øl og spurte etter en meny. Siden det er koråna-tid så hadde de ikke noen menyer, den norske bartenderen nevnte kort to navn på nettsider/app uten noen mer veiledning. De kunne gjerne ha hatt en QR-kode slik mange andre har slik at det er lettere å finne. Da vi bestillte sa bartenderen at det ville ta 5-10 minutter pga han måtte bytte øl-fat. Etter i overkant 30minutters venting hadde fortsatt ingenting skjedd og bartenderen sto og snakket med andre gjester i lokalet og brydde seg ikke nevneverdig over at han skulle bytte fat. Vi sa da til bartenderen at vi gikk videre og fikk til svar "så bra". Vi gikk så til en annen bar på Mathallen og fikk ølen bestillt og servert innen 2 minutter fra en vennlig svensk bartender. Prisene på HopYard er også høye så sammen med den elendige servicen er det best å holde seg unna dette stedet.
Litt variert utvalg, men stengt fler av spisesteder. Lite folk når vi var der, så smittevern var ivaretatt. Grei mat og ok priser.
Konseptet er bra men holder ikke mål.
Vi gikk rundt og prøvde mat fra de forskjellige bodene, men var ikke imponert.
Smakene på matrettene vi prøvde var kjedelige, smakløse og med ingredienser som ikke tilsier prisnivået på maten, som er veldig høyt.
På den indiske boden der prøvde vi en kyllingrull, fyllet var smakte kjedelig uten noen identitet(typ Tandoori gryte fra Toro) med kyllingbiter som var varmet ihjel og var tørr.
Det stod at rullen var pakket inn med roti men smakte og så ut som en hvetetortilla.
Kjøpte en Poke Bowl på boden med fiskevarer.
Umoden mango, rødkål, laks, gulrot, sjøgress salat, div. salat, wasabi erter og langkornet ris som ikke smakte godt(virket som veldig billig ris).
Kunne godt hvert flere ferske ingredienser på den, som reddik og agurk, edamame og avacado, den syltede rødløken passer ikke godt inn ved siden av laks.
Risen var av dårlig kvalitet og kunne heller tenkt meg en kortkornet ris, som var behandlet riktig.
I forhold til prisen kan det ikke anbefales, og smakene fungerer ikke godt sånn generelt.
Kjøpte noen paier på konditori boden, de smakte ikke veldig godt, veldig mye sukker og dårlig balanse mellom syrlighet og søthet.
Boden med dumplings var den beste boden syntes vi, det var ikke noe ekstraordinært, men det var god snacks. fortsatt veldig dyrt.
Bra utvalg av sauser og toppinger her som man kan kjøpe med seg hjem.
Generelt var det også dårlig kundebehandling og de som jobbet der virket likegyldige til yrket sitt.
Syntes en det bør gjøres en reality check her, prisnivået er alt for høyt, smakene holder ikke mål og man betaler mye for å få ingredienser som ikke er tilberedt riktig, overkokt osv.
Hele stedet oser av at de bryr seg mer om å selge image enn å selge gode smaksopplevelser.
Vært her under cheeze Doodles day, som er en av mine favorittdager i året, men er ekstremt skuffa over maten. Bestilte dirty fries hos Bistro Budapest og det er virkelig ikke verdt prisen. Friesen var kald, så vidt antydning til ostesaus og STORE løkbiter. Hadde forventet mer fra Mathallens side og kanskje kvalitetssjekket rettene før de puttes på en meny. Alt lukter løk og ingen antydning til å være mett. Ikke verdt de 100kr det kostet. Godt det er masse poser med Cheeze Doodles å ta av.
Mange forskjellige boder og det er absolutt mulig å få tak i en spesialitet eller to. Men å sitte ned å spise er ganske støyende og lite koselig