Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (214)
Filtrer anmeldelser
214 resultater
Vurdering fra reisende
80
97
28
4
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
80
97
28
4
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 214 anmeldelser
Anmeldt 9. juni 2021

Veldig bra hotell, stilig beliggenhet med kort vei til Oslos kuleste bydel. Veldig hyggelig personale, smilende, hjelpsomme og imøtekommende. Super frokost. Rent og delikat. Vi hadde med bil og det var veldig kort vei til parkeringshus. Vi kommer igjen.

Dato for oppholdet: juni 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, aklk818
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PSHotell Hotell, General Manager på PS:Hotel by Nordic Choice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juni 2021

Hei,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, det gleder oss å høre!
Dere er hjertelig velkommen tilbake når som helst.
Ha en fin dag videre:)

Med Vennlig Hilsen
Sema
ps:hotel by Nordic Choice

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mai 2021 via mobile enheter

PS: hotell ligger svært sentralt til, med Mathallen, flere bra restauranter, Akerselva og Grunerløkka rett ved.
Personalet var svært hyggelige og imøtekommende og fikk meg virkelig til å føle meg velkommen!
Rommet var rent og fint, men litt slitt/dårlig vedlikeholdt her og der.
Frokosten kunne godt hatt større utvalg, men kvaliteten var svært bra, med utsøkt nybakt brød.
Stolene i rommet var ukomfortable og vonde å sitte i. Men det største problemet var at gardinene i rommet ikke var lystette, så første morgen ble jeg vekket altfor tidlig av å få morgensola i øynene.

Alt i alt kan jeg gjerne komme tilbake hit, men et par små forandringer ville løftet opplevelsen et hakk. Det er ikke helt der jeg ville forventet fra et hotell markedsført som 4-stjerners.

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Slsta1976
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PSHotell Hotell, General Manager på PS:Hotel by Nordic Choice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mai 2021

Hei,

Tusen takk for din gode og ærlige tilbakemelding, vi setter veldig stor pris på det. Vi er veldig glad for at ditt oppholdet ble bra for det meste. Vi takker deg også for din ekte tilbakemelding angående problemene som du nevnte! Det gjør oss bedre.

Hvis du har noen spørsmålet eller flere tilbakemelding er det bare å kontakte oss. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake i fremtiden!

Med vennlig hilsen,
Roan

Front Desk at PS:hotel by Nordic Choice

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Hadde rom med utsikt til Vulkan. Rommene er enkle men fint innredet. Vi likte oss veldig godt på hotellet, og satte pris på Covid-19 tiltakene. Mangler; ikke varmekabler på badet, sikkert kaldt om vinteren. Ikke daglig rengjøring og ikke safe på rommet. Kommer sikkert tilbake da vi likte hele konseptet bak PS hotell.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, hpsoss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PSHotell Hotell, General Manager på PS:Hotel by Nordic Choice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei,
Så flott at dere trivdes, og takk for hyggelig tilbakemelding.
Til vanlig så har vi daglig rengjøring, men pga. Covid-19 så har vi dessverre ikke daglig rengjøring på rommene i denne perioden.
Håper vi sees igjen:)

Mvh Sema

PS:Hotel By Nordic Choice

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Tilfeldigheter gjorde at jeg bodde 4 døgn på Grünerløkka, men for ettertiden vil dette være mitt favorittsted i Oslo.

Hotellet er lite, god frokost og fint rom med veldig hyggelig personale. Omgivelsene på Vulkan er intime med mange og varierte spisetilbud.

Men best av alt er nærheten til Akerselva. Ved å følge elven mot sentrum er det bare knappe 2 km, eller du kan gå langs fine gangveier helt opp til Maridalsvannet. Velger du buss er det bare 3 stopp etter Jernbanetorget.

Mitt råd er å prøve dette området neste gang du skal til Oslo og bli kjent med det mangfold av folk, spisesteder, parker og aktiviteter.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, hansb861
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PSHotell Hotell, General Manager på PS:Hotel by Nordic Choice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Tusen takk for tilbakemelding, Hans.

Vi mener også at Vulkan er perfekt lokasjon for å oppleve Grunerløkka!
Håper vi ses snart igjen.

Med vennlig hilsen,
Øystein

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2020 via mobile enheter

Selve hotellet er ikke det mest fancy. Rommene er enkle og små, vi hadde heller ingen utsikt så det føltes litt som å bare være inne på et bittelite gutterom. Når det er sagt så er beliggenheten upåklagelig hvis du trenger en base i koselige, urbane Vulkan som ligger et steinkast fra Cuba-parken og Grünerløkka. Kjempehyggelig betjening også.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, TravelinGoose84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PSHotell Hotell, General Manager på PS:Hotel by Nordic Choice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Hei,

Tusen takk for at dere har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding!

Dessverre har ikke alle rommene våre utsikt ut mot Vulkan, men vi håper at oppussingen vi har startet kan skape en bedre hotellopplevelse framover.

Vi håper å se dere tilbake på hotellet, dere er alltid hjertelig velkommen.

Mvh,

Iben, PS Hotell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser