Gudrun
4,0 av 5 boblerAnmeldt 31. juli 2021
Dato for oppholdet: juli 2021
PSHotell Hotell, General ManagerPS:Hotel by Nordic Choice, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 1. aug. 2021
Kjære Gudrun,

Tusen takk for at dere valgte å bo hos oss, og for at du tok deg tid til å gi oss en så flott tilbakemelding!
Vi er veldig glad for at dere hadde et fint opphold, og at dere hadde en god opplevelse med både servicen og fasilitetene. Vi beklager at vi ikke kunne rengjøre rommet under oppholdet på den tiden, og at det ikke var tilstrekkelig mulighet til å tørke håndklærne. Tross dette håper vi å se dere tilbake på hotellet i fremtiden. Dere er hjertelig velkommen tilbake!

Mvh,
Oppvarmet basseng
1.1 km fra PS:Hotel by Nordic Choice
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Service var fraværende ved bestilling av drikke og mat etter kl. 1630. Måtte inn og purre på bestilling. …………………………………besøkte uteservering flere ganger- samme opplevelse 🥺……………………………………………. Plassering er jo ypperlig i forhold til Mathallen forøvrig

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, Bh1004
Anmeldt 9. juni 2021

Veldig bra hotell, stilig beliggenhet med kort vei til Oslos kuleste bydel. Veldig hyggelig personale, smilende, hjelpsomme og imøtekommende. Super frokost. Rent og delikat. Vi hadde med bil og det var veldig kort vei til parkeringshus. Vi kommer igjen.

Dato for oppholdet: juni 2021
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Ann Kristin Lim... K
PSHotell Hotell, General Manager på PS:Hotel by Nordic Choice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juni 2021

Hei,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, det gleder oss å høre!
Dere er hjertelig velkommen tilbake når som helst.
Ha en fin dag videre:)

Med Vennlig Hilsen
Sema
ps:hotel by Nordic Choice

Anmeldt 9. mai 2021 via mobile enheter

PS: hotell ligger svært sentralt til, med Mathallen, flere bra restauranter, Akerselva og Grunerløkka rett ved.
Personalet var svært hyggelige og imøtekommende og fikk meg virkelig til å føle meg velkommen!
Rommet var rent og fint, men litt slitt/dårlig vedlikeholdt her og der.
Frokosten kunne godt hatt større utvalg, men kvaliteten var svært bra, med utsøkt nybakt brød.
Stolene i rommet var ukomfortable og vonde å sitte i. Men det største problemet var at gardinene i rommet ikke var lystette, så første morgen ble jeg vekket altfor tidlig av å få morgensola i øynene.

Alt i alt kan jeg gjerne komme tilbake hit, men et par små forandringer ville løftet opplevelsen et hakk. Det er ikke helt der jeg ville forventet fra et hotell markedsført som 4-stjerners.

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Slsta1976
PSHotell Hotell, General Manager på PS:Hotel by Nordic Choice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mai 2021

Hei,

Tusen takk for din gode og ærlige tilbakemelding, vi setter veldig stor pris på det. Vi er veldig glad for at ditt oppholdet ble bra for det meste. Vi takker deg også for din ekte tilbakemelding angående problemene som du nevnte! Det gjør oss bedre.

Hvis du har noen spørsmålet eller flere tilbakemelding er det bare å kontakte oss. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake i fremtiden!

Med vennlig hilsen,
Roan

Front Desk at PS:hotel by Nordic Choice

Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Hadde rom med utsikt til Vulkan. Rommene er enkle men fint innredet. Vi likte oss veldig godt på hotellet, og satte pris på Covid-19 tiltakene. Mangler; ikke varmekabler på badet, sikkert kaldt om vinteren. Ikke daglig rengjøring og ikke safe på rommet. Kommer sikkert tilbake da vi likte hele konseptet bak PS hotell.

Dato for oppholdet: august 2020
1  Takk, hpsoss
PSHotell Hotell, General Manager på PS:Hotel by Nordic Choice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei,
Så flott at dere trivdes, og takk for hyggelig tilbakemelding.
Til vanlig så har vi daglig rengjøring, men pga. Covid-19 så har vi dessverre ikke daglig rengjøring på rommene i denne perioden.
Håper vi sees igjen:)

Mvh Sema

PS:Hotel By Nordic Choice

Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Tilfeldigheter gjorde at jeg bodde 4 døgn på Grünerløkka, men for ettertiden vil dette være mitt favorittsted i Oslo.

Hotellet er lite, god frokost og fint rom med veldig hyggelig personale. Omgivelsene på Vulkan er intime med mange og varierte spisetilbud.

Men best av alt er nærheten til Akerselva. Ved å følge elven mot sentrum er det bare knappe 2 km, eller du kan gå langs fine gangveier helt opp til Maridalsvannet. Velger du buss er det bare 3 stopp etter Jernbanetorget.

Mitt råd er å prøve dette området neste gang du skal til Oslo og bli kjent med det mangfold av folk, spisesteder, parker og aktiviteter.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, hansb861
PSHotell Hotell, General Manager på PS:Hotel by Nordic Choice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Tusen takk for tilbakemelding, Hans.

Vi mener også at Vulkan er perfekt lokasjon for å oppleve Grunerløkka!
Håper vi ses snart igjen.

Med vennlig hilsen,
Øystein