Skitne toaletter & dusjer. Virket ikke som om de hadde helt kontroll på renholdet selv i disse koronatider. Ingen andre fasiliteter enn en gressplen/fotballbane for barn. Mye dyrere enn f.eks larkollen per døgn.
- Gratis Wi-Fi
Hvem har egentlig hovedansvaret for denne campingplassen? Hvorfor klager mange, og hvorfor må det være slik? Venner av familien kom til Oslo for å campe, og vi sjekket ut denne og Bogstad Camping. Et lett valg!! d:o(
Er rett og slett en forferdelig plass som kun vinner på beliggenhet. Det svært ujevnt, få strømpåler som gir resultat i lange skjøteledninger, skitne toalett og en alt for høy pris for å stå. Så enkelt og greit styr unna hvis du ikke er avhengig av beliggenheten.
Svært uhygieniske og skitne dusjer, et tykt støvlag tyder på at det sjelden blir vasket i sanitærbygget. Ikke oppmerkede plasser, og mye av campingen er ujevn/hellende. Få strømuttak gjorde det vanskelig å få tak i strøm. Kommer ikke tilbake.
Dette er en campingplass jeg aldri besøker igjen. Altfor mange bobiler og vogner på ett sted, og altfor få uttak til elektrisitet. Terrenget er ujevnt, og sanitæranlegget er slitt og skittent. Styr unna!
Var her i midten av Juli med bobil. Ikke så lett å finne en grei plass å stå med bobil, da der var veldig ujevn terreng. Servicehusene var dårlige. 15 kr for å dusje i 5 min! Dette er rett og slett for dårlig!
Flott utsikt ned mot sentrum. Har kan du gå ned gjennom en skulpturpark, noe som kan anbefales. Gode bussforbindelser til og fra sentrum.