Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 394
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.02.23
Booking.com
USD 423
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.02.23
Agoda.com
USD 270
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.01.23
Hotels.comUSD 394
Preferred HotelsUSD 373
PricelineUSD 452
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 571)
Filtrer anmeldelser
2 571 resultater
Vurdering fra reisende
1 875
436
160
63
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 875
436
160
63
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
158163 av 2 571 anmeldelser
Anmeldt 7. november 2018

Etter litt tull med innsjekkingen og tildeling av feil rom som ikke var rengjort, var oppholdet helt greit. Vi hadde rom med utsikt mot byen og en liten lufteterrasse.
Frokosten var helt ok, servicen på frokosten var særdeles bra. Baren som forøvrig kun er oppe på kveldstid er ok, men litt mye styr for å få en kald en. Den fantastiske beliggenheten til hotellet og den roen en føler midt i Oslo er magisk.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Petter B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dominic G, Manager på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of our property . Great to read you had such an enjoyable stay .
As you mentioned we have a very fine breakfast and Chef David takes great pride in his locally sourced , seasonal and organic Norwegian fare .
Glad that you enjoyed our location as being situated on an Island adds a certain calm and serenity to the hotel .

Wishing you a crisp , snowy Winter and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2018

Vi tok oss en natt for å være litt kjærester på tur i egen by. Ble ønsket velkommen av en meget ivrig og overhyggelig resepsjonist. Men det var nok bare godt ment. Rommet var fantastisk. Alt var det lille ekstra. Håndklene på badet var tunge og så gode, produktuene på badet i ypperste klasse. Kaffemaskin på rommet med deilig kaffe var så utrolig deilig luksus. På kvelden når vi kom var sengen redd opp, silketeppet lagt på gulvet foran nattbordet. Termos med kokt vann og to kopper night tea sto framme... vi følte oss ivaretatt. In room shop (skuffen) tilbø litt utstyr om man skulle ha behov, eller hadde pakket litt for fort. Frokosten dagen derpå kunne jeg gjerne sittet ved helt til middag. Nydelig brød og tilbehør.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
2  Takk, Hellandu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dominic G, Manager på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of our property . Great to read you had such an enjoyable staycation . We find that more and more of out Oslo guests take the opportunity to be stolen away from everyday life with a relaxing weekend at The Thief . Glad that you enjoyed the room and amenities as we have worked hard on finding the balance between comfort and practicality . The addition of our in-room shop has been a great favourite with our guests as we provide what you may have forgotten and also those elements of fun and indulgence .

Wishing you a crispy , snowy Winter and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Min mann og jeg valgte hotellet for avbrekk i hverdagen - kun for en natt. Vi syntes alt var bra: mat, service, rom, seng, bad, stemning. Kanskje spesielt service - det var veldig hyggelig personal. Det var herlig å få kopp urtete på rommet på kvelden. Det syntes vi var veldig koselig.

Er det noe som dro ned opplevelsen, så var det støvlaget på hårføner og i complimentary skuffen. Resepsjonsområdet er trangt og inngangen var bortgjemt.

Oppsummert - jo, det er et bra hotell med utmerket service, men synes litt overpriset. På grunn av prisen hadde jeg høyere forventninger.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, lindasL1226KA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dominic G, Manager på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of The Thief . Great to read you had such an enjoyable stay. Your comments concerning the staff and service were a pleasure to read and I’ll be sharing your thoughts with my colleagues. I’d like to thank you for taking the time to share your thoughts as your feedback is invaluable to us.

Wishing you a crisp, colorful Autumn and looking forward to your return

Dominic
Guest Relations Manager
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Kanskje det beste hotellet vi har vært på i Norden. Utmerket service og mange små detaljer som er behagelige og morsom. Dog usikker på om jeg synes de når helt opp til forventningen når de er dobbelt priset av de fleste 5* hotellene i Norden. Det er klart enn forskjell fra de fleste andre 5* til the thief men ikke slik forskjell som man kan merke i USA og Asia.
Flott hotell, bra service og elegante rom. Delux rommene er dog helt normal hotell rom størrelse på men materialvalg og finish er bedre.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Stian H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dominic G, Manager på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of our hotel . Great to read you had an enjoyable stay . As you mentioned there is possibly a difference in the Asian and US markets and The Thief is a very unique property in the Nordic region .Your comments concerning the service and detail were a pleasure to read and I´ll be sharing your thoughts with my colleagues . I´d like to thank you for taking the time to share your comments and your feedback is invaluable tom us

Wishing you a crisp , colourful Autumn and looking forward tom your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Fortjener sitt gode rykte som et topp hotell, super og sømløs service fra du kommer inn døren til du har gått ut. Rommene er topp på alle måter, maten likeså! Har også fine møteromslokaler. Anbefales! Bildene er fra deluxe-rom.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Gunnar_Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dominic G, Manager på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your short , precise review of The Thief . Great to read you had such an enjoyable stay . Glad that our meeting rooms get a mention as we have some top notch rooms ( wonderful chairs ) and the department is hosted by our multi lingual and multi talented colleague Pietro . Your recommendation is much appreciated and I´ll be sharing your thoughts with my fellow Thieves

Wishing you a crisp , colourful Autumn and looking forward to your return

Dominic
Guest Relations Manager
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser