Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 414
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Preferred Hotels
Expedia.com
USD 414
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 451)
Filtrer anmeldelser
2 451 resultater
Vurdering fra reisende
1 790
425
152
55
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 790
425
152
55
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7176 av 2 451 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Sjekket inn for en natt med min sønn på 12 år for å unne oss litt velvære og luksus. Veldig mørke rom. Spa og basseng har 16 års aldersgrense. Utendørs er det offentlig bademuligheter en liten spasertur på hotellet. Takterrassen var stengt for barn under 18 år på kvelden. Hotellet fremstår som en festplass og ikke særlig barnevennlig. Veldig liten balkong på rommet, uten stol og bord. Veldig lite valuta for pengene når en reiser med barn.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, LucieK84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic Gorham, General Manager på THE THIEF, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of our property . As you mentioned we have an age limit of 16 in our pool and spa area . This is greatly appreciated by the majority of our guests as we try and keep a calm and relaxing atmosphere in this particular area . Its also very clearly indicated on our website . I´d like to thank you for sharing your thoughts as your feedback is invaluable to us

Wishing you a warm relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Rolige omgivelser, god mat og veldig god dessert (sjokolademousse med salt karamell popcorn)

Ta gjerne tur på spa først :)

Musikken kan dempes noe for lunch.

Fin utsikt over deler av fjorden og insektlivet på taket

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, sirilundeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic Gorham, General Manager på THE THIEF, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of our rooftop restaurant . Great to read that you had such an enjoyable lunch . As you mentioned we have some delicious desserts and the chocolate mousse is a particular favourite . Glad that you enjoyed the view as it´s one of the most spectacular from any deck in the city .

Wishing you a warm , relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Flott og kult hotell i fine omgivelser. Store rom med fin utsikt. Oppgraderte til delux rom. Rent og pent på badet. Gode romslige senger. Rommene var ekstra utstyrt med tannbørste, undertøy, sokker osv til en ekstra kostnad dersom du har glemt igjen hjemme. Takterrassen var koselig men åpent kun til 22.30 i ukedagene. Frokosten var helt grei. Ferskpresset juice og det helt nødvendige, men ikke noe wow faktor. Det som trekker ned er den basic frokosten og den stive prisen. Ellers et flott hotell som er verdt et besøk. Fikk dessverre ikke tid til å besøke spa avdelingen. Det får heller bli neste gang.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, karibjer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic Gorham, General Manager på THE THIEF, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of The Thief . Great to read you had such an enjoyable stay . As you mentioned we have created an in-room shop for all the necessities you may have forgotten and a few extra treats . Unfortunate that you didn't find the time to relax in our Spa as that is something i highly recommend to all our guests . You now have a very good excuse to return

Wishing you a warm , relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Alle ansatte gjorde sitt ypperste for at vi skulle trives,og det klarte de.
Atmosfæren, mat og rom står alt til høyeste score.
Restauranten i 9 etg serverte en upåklagelig middag med perfekte anbefalinger til vin valg.

Vi sees igjen THE THIEF

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, S490VPeriks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic Gorham, General Manager på THE THIEF, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020
Google-oversetting

Greetings and many thanks form your review of our property . Great to read you had such an enjoyable stay . As you mentioned we have a fine rooftop restaurant with a Summer grill profile and some stunning views across the Fjord . Chef Tim takes great pride in his locally sourced , seasonal and organic Norwegian fare . Your comments concerning the staff and service were a pleasure to read and I´ll be sharing your thoughts with my fellow Thieves

Wishing you a warm , relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelige ansatte uansett om du møter dem i resepsjonen, restauranten eller frokostsalen.
Vi bestilte en luxuspakke med Deluxe-rom, tretretters middag, champagne og snacks, sen utsjekk og halv pris på inngang til spa.
Rommet var stort og fint, hadde en kjempegod seng og god plass til oppbevaring av baggasje. Rommet hadde balkong med fin utsikt, men den var veldig liten. Døra til balkongen var sinnsykt tung, så ikke noe for folk med nedsatt kraft i armene. Badet var greit, men litt uvanlig løsning med et innglasset rom for dusjen og et innglasset rom for toalettet. Badet hadde store, gode badehåndklær i tillegg til et lite håndkle og vaskekluter.
Hver kveld fikk vi levert ei flaske med kaldt vann, en termos med varmvann og et par teposer. Det var kaffemaskin, badekåpe, ullpledd mm på rommet.
Frokosten var a la carte og man fikk alt man kan ønske seg til frokost. Utrolig hyggelige ansatte under frokosten! Alltid et smil uansett om man kom eller gikk, og de var raske til å spørre om man ønsket mer mat eller drikke underveis.
De tingene som vi synes trekker ned er
at vi måtte etterspørre champagnen og snacksen som var inkludert i pakken da det ikke var kommet på rommet 3-4 timer etter innsjekk. Balkongen er kun en lufte-/røykebalkong da den er for liten å sitte flere på og manglet dessuten stoler. Vi opplevde også at ansatt ved en anledning låste seg inn på rommet uten å banke på først, uten å beklage eller fortelle hva vedkommende ville. Synes også at inngang til spa burde vært inkludert i hotellprisen siden det er såpass kostbart å bo der. Det er i tillegg utrolig dyrt å parkere i nærheten av hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, RB844
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic Gorham, General Manager på THE THIEF, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2020
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of our property . Great to read you had an enjoyable stay . As you mentioned we have a very fine breakfast and an outstanding staff . Breakfast has been a challenge due to the new restrictions but we are now back to a buffet service as normal . Your comments concerning the staff were a pleasure to read and I´ll be sharing your thoughts with my fellow Thieves . We take your feedback very seriously and appreciate the time you have taken . I can assure you I´ll be discussing some of your valid points with my colleagues

Wishing you a warm , relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser