Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 426
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.11.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
USD 426
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.11.21
Trip.com
USD 395
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
Booking.comUSD 473
eDreamsUSD 473
PricelineUSD 498
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 456)
Filtrer anmeldelser
2 456 resultater
Vurdering fra reisende
1 794
425
152
55
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 794
425
152
55
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7479 av 2 456 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Alle vi møtte, fra resepsjonen til servitører og i spaen var veldig serviceinnstilte og trivelige. Elegant atmosfære. Vi ble positivt overrasket over rommet. Luksusfølelse, og fikk inntrykk av at de hadde gjort litt ekstra for at vi skulle trives (deluxe-rom). Spaen var ganske liten, men fin. Nydelig frokost, med god mat og bra utvalg. Inkludert ferskpresset juice og hva man ønsker av te, kaffe, cappuccino etc. Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, jonasbgr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic Gorham, General Manager på THE THIEF, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of our property . Great to read you had such an enjoyable stay . Glad that you enjoyed the comfort of your room as we have paid particular attention to the guest experience and the quality of our rooms . As you mentioned we have a fine breakfast and Chef Tim takes great pride in his locally sourced , seasonal and organic menu .

Wishing you a warm , relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Sjekket inn for en natt med min sønn på 12 år for å unne oss litt velvære og luksus. Veldig mørke rom. Spa og basseng har 16 års aldersgrense. Utendørs er det offentlig bademuligheter en liten spasertur på hotellet. Takterrassen var stengt for barn under 18 år på kvelden. Hotellet fremstår som en festplass og ikke særlig barnevennlig. Veldig liten balkong på rommet, uten stol og bord. Veldig lite valuta for pengene når en reiser med barn.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, LucieK84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic Gorham, General Manager på THE THIEF, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of our property . As you mentioned we have an age limit of 16 in our pool and spa area . This is greatly appreciated by the majority of our guests as we try and keep a calm and relaxing atmosphere in this particular area . Its also very clearly indicated on our website . I´d like to thank you for sharing your thoughts as your feedback is invaluable to us

Wishing you a warm relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Rolige omgivelser, god mat og veldig god dessert (sjokolademousse med salt karamell popcorn)

Ta gjerne tur på spa først :)

Musikken kan dempes noe for lunch.

Fin utsikt over deler av fjorden og insektlivet på taket

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, sirilundeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic Gorham, General Manager på THE THIEF, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of our rooftop restaurant . Great to read that you had such an enjoyable lunch . As you mentioned we have some delicious desserts and the chocolate mousse is a particular favourite . Glad that you enjoyed the view as it´s one of the most spectacular from any deck in the city .

Wishing you a warm , relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Flott og kult hotell i fine omgivelser. Store rom med fin utsikt. Oppgraderte til delux rom. Rent og pent på badet. Gode romslige senger. Rommene var ekstra utstyrt med tannbørste, undertøy, sokker osv til en ekstra kostnad dersom du har glemt igjen hjemme. Takterrassen var koselig men åpent kun til 22.30 i ukedagene. Frokosten var helt grei. Ferskpresset juice og det helt nødvendige, men ikke noe wow faktor. Det som trekker ned er den basic frokosten og den stive prisen. Ellers et flott hotell som er verdt et besøk. Fikk dessverre ikke tid til å besøke spa avdelingen. Det får heller bli neste gang.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, karibjer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic Gorham, General Manager på THE THIEF, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of The Thief . Great to read you had such an enjoyable stay . As you mentioned we have created an in-room shop for all the necessities you may have forgotten and a few extra treats . Unfortunate that you didn't find the time to relax in our Spa as that is something i highly recommend to all our guests . You now have a very good excuse to return

Wishing you a warm , relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Alle ansatte gjorde sitt ypperste for at vi skulle trives,og det klarte de.
Atmosfæren, mat og rom står alt til høyeste score.
Restauranten i 9 etg serverte en upåklagelig middag med perfekte anbefalinger til vin valg.

Vi sees igjen THE THIEF

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, S490VPeriks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic Gorham, General Manager på THE THIEF, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020
Google-oversetting

Greetings and many thanks form your review of our property . Great to read you had such an enjoyable stay . As you mentioned we have a fine rooftop restaurant with a Summer grill profile and some stunning views across the Fjord . Chef Tim takes great pride in his locally sourced , seasonal and organic Norwegian fare . Your comments concerning the staff and service were a pleasure to read and I´ll be sharing your thoughts with my fellow Thieves

Wishing you a warm , relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser