Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 426
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.11.21
Hotels.com
USD 426
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.11.21
Trip.com
USD 395
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
Booking.comUSD 473
Preferred HotelsUSD 404
PricelineUSD 498
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 456)
Filtrer anmeldelser
2 456 resultater
Vurdering fra reisende
1 794
425
152
55
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 794
425
152
55
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7277 av 2 456 anmeldelser
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter


THIEF ROOF BAR er en unik oase med utsikt mot Holmenkollen og Oslofjorden. Takterrassen er åpen fra april til september og er utstyrt med glassvegger, varmelamper og skyvetak slik at også litt kjøligere sommerkvelder kan nytes på taket. Vi serverer enkle sommerretter fra THIEF ROOF GRILL og cocktails fra baren sammen med musikk tilpasset den internasjonale chill out-stemningen. THIEF ROOF BAR er det perfekte utestedet for venner, kolleger og familie.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, N7364UPjohnf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic Gorham, General Manager på THE THIEF, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of our Roof Bar . As you mentioned it’s One of Oslo’s best kept secrets and a unique venue for a hotel bar I should also add that there are some stunning views across the hills of Oslo including the iconic Holmenkollen ski jump .

Wishing you a relaxing Summer and looking forward to your return.

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020

Elsket The Thief fordi de har det lille ekstra! Lyssensorer, lokk over vannglass, lysene styres fra nattbordet, stor- fantastisk seng med masse puter. Vi spiste middag ute og da vi kom tilbake var senga redd opp dvs putene og pleddene tatt av og det var varmt vann på termos med te. Under frokosten fikk vi servert kaffe og masse påfyll! Vi var mange og de hadde langbord til frokost.Det eneste som jeg savnet var en litt større resepsjon og flere steder hvor vi kunne sitte og ta en kaffe/ vin. Men dette fant vi rett utenfor døra. Fantastisk beliggenhet og tenk at alle rom har balkong!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, Hilde750
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic Gorham, General Manager på THE THIEF, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2020
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of The Thief . Great to read you had such an enjoyable stray . As you mentioned we have very fine beds and that has been a recurring comments since we opened the property . I should also add that we have the unique distinction of have identical beds in all rooms .Your guaranteed a night of deep slumber . Glad that you enjoyed breakfast as Chef Tim takes great pride in his locally sourced , seasonal and organic breakfast menu .

Wishing you a warm , relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Alle vi møtte, fra resepsjonen til servitører og i spaen var veldig serviceinnstilte og trivelige. Elegant atmosfære. Vi ble positivt overrasket over rommet. Luksusfølelse, og fikk inntrykk av at de hadde gjort litt ekstra for at vi skulle trives (deluxe-rom). Spaen var ganske liten, men fin. Nydelig frokost, med god mat og bra utvalg. Inkludert ferskpresset juice og hva man ønsker av te, kaffe, cappuccino etc. Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, jonasbgr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic Gorham, General Manager på THE THIEF, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of our property . Great to read you had such an enjoyable stay . Glad that you enjoyed the comfort of your room as we have paid particular attention to the guest experience and the quality of our rooms . As you mentioned we have a fine breakfast and Chef Tim takes great pride in his locally sourced , seasonal and organic menu .

Wishing you a warm , relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Sjekket inn for en natt med min sønn på 12 år for å unne oss litt velvære og luksus. Veldig mørke rom. Spa og basseng har 16 års aldersgrense. Utendørs er det offentlig bademuligheter en liten spasertur på hotellet. Takterrassen var stengt for barn under 18 år på kvelden. Hotellet fremstår som en festplass og ikke særlig barnevennlig. Veldig liten balkong på rommet, uten stol og bord. Veldig lite valuta for pengene når en reiser med barn.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, LucieK84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic Gorham, General Manager på THE THIEF, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of our property . As you mentioned we have an age limit of 16 in our pool and spa area . This is greatly appreciated by the majority of our guests as we try and keep a calm and relaxing atmosphere in this particular area . Its also very clearly indicated on our website . I´d like to thank you for sharing your thoughts as your feedback is invaluable to us

Wishing you a warm relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Rolige omgivelser, god mat og veldig god dessert (sjokolademousse med salt karamell popcorn)

Ta gjerne tur på spa først :)

Musikken kan dempes noe for lunch.

Fin utsikt over deler av fjorden og insektlivet på taket

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, sirilundeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic Gorham, General Manager på THE THIEF, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of our rooftop restaurant . Great to read that you had such an enjoyable lunch . As you mentioned we have some delicious desserts and the chocolate mousse is a particular favourite . Glad that you enjoyed the view as it´s one of the most spectacular from any deck in the city .

Wishing you a warm , relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser