Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 414
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 462
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.10.21
Preferred Hotels
USD 351
Vis tilbud
Hotels.comUSD 414
Trip.comUSD 421
PricelineUSD 486
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 450)
Filtrer anmeldelser
2 452 resultater
Vurdering fra reisende
1 791
425
152
55
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 791
425
152
55
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6570 av 2 452 anmeldelser
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Besøkte dette stedet på vår bryllupsreise i Coronatiden. Vi kunne ikke hatt en bedre opplevelse. Alt fra service, spa, frokost og opplevelse var helt fantastisk. Treningsrommet var noe lite, men fortsatt brukbart.

Staff var kjempekoselige og hjelpsomme. Anbefaler dette hotellet på det sterkeste!

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Scenic828499
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic Gorham, General Manager på THE THIEF, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. september 2020
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of our property. Great to read you had such an enjoyable honeymoon and many congratulations. Your comments concerning the staff and service were a pleasure to read and I’ll be sharing your thoughts with my fellow Thieves.

Wishing you a crisp , colourful Autumn and looking forward to your return.

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Ingenting er lagt til tilfeldigheter her. Hver minste detalj fra lamper til puter til kopper er perfekt designet og vel gjennomført.

Veldig hyggelige ansatte med toppklasse service. Gode rom, senger, utsikt, mat og alt annet.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic Gorham, General Manager på THE THIEF, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2020
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of our property. Great to hear you had such an enjoyable stay. You comments concerning the service we’re a pleasure to read and credit to our highly dedicated staff . I’d like to thank you for taking the time to share your thoughts as your feedback is invaluable to us.

Wishing you a colourful Autumn and looking forward to your return.

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Eit strålande opphold på The Thief! Eg vil spesielt trekke fram servicen og sengene. Verdsklasse! Eg har aldri sove så godt på eit hotell før. For ei kjensle å vakne heilt utkvilt kvar morgon. Flotte rom og bad også. Det er berre å anbefale dette hotellet på det sterkaste. Litt betre utvalg til frukost hadde vore prikken over i-en, men det er berre pirk.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Rune E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic Gorham, General Manager på THE THIEF, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of The Thief . Great to read you had such an enjoyable stay. Glad that you enjoyed a night of deep slumber and it’s a recurring comment with our guests . We also have the unique distinction of having identical beds in all rooms . Your comments concerning the staff were a pleasure to read and I’ll be sharing your thoughts with my fellow Thieves

Wishing you a long relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020

Fantastisk hyggelig personale. Atmosfæren og det visuelle var mat for sjela under oppholdet. De ansatte i frokoststuen var helt outstanding! Fantastisk frokost og for en service! Deilige senger og sengetøy! Lekre rom og så romlig og vakkert bad. Kommer plutselig tilbake for å nyte alt! Kan anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
2  Takk, BritHoelRiise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic Gorham, General Manager på THE THIEF, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of our property. Great to read you had such an enjoyable stay. Glad that you enjoyed breakfast as chef Tim takes great pride in our locally sourced, seasonal and organic Norwegian menu . Your comments concerning the staff were a pleasure to read and I’ll be sharing your thoughts with my fellow Thieves.

Wishing you a long , relaxing Summer and looking forward to your return.

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter


THIEF ROOF BAR er en unik oase med utsikt mot Holmenkollen og Oslofjorden. Takterrassen er åpen fra april til september og er utstyrt med glassvegger, varmelamper og skyvetak slik at også litt kjøligere sommerkvelder kan nytes på taket. Vi serverer enkle sommerretter fra THIEF ROOF GRILL og cocktails fra baren sammen med musikk tilpasset den internasjonale chill out-stemningen. THIEF ROOF BAR er det perfekte utestedet for venner, kolleger og familie.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, N7364UPjohnf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dominic Gorham, General Manager på THE THIEF, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of our Roof Bar . As you mentioned it’s One of Oslo’s best kept secrets and a unique venue for a hotel bar I should also add that there are some stunning views across the hills of Oslo including the iconic Holmenkollen ski jump .

Wishing you a relaxing Summer and looking forward to your return.

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser