Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 441
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 503
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.08.22
Official Site
USD 298
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.comUSD 441
Preferred HotelsUSD 422
Trip.comUSD 354
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 524)
Filtrer anmeldelser
2 524 resultater
Vurdering fra reisende
1 843
429
156
61
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 843
429
156
61
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3540 av 2 524 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Vi ville starte ferien med en hotellovernatting på the Thief, med kos, hygge, sus og dus. Dessverre synes vi det ble litt mye «sus» ut av oppholdet, og det fra hotellets side. Nå skal det sies at jeg er veldig kravstor til hoteller som tar seg godt betalt og som skal være «noe mer» en bare en overnatting. Min forventning til 6000kr natten er opplevelsen av «det lille ekstra» fra jeg kommer til jeg går, å her svikter The Thief oss totalt sett.

Det begynte med at vi sjekker inn klokken 15.00, vi er meget sultne etter reisen og vi ønsket å spise litt før middagsreservasjonen klokken 20.00 . Resepsjonen anbefaler oss restauranten i 9 etg som serverer frem til 16.00. Vi sjekker raskt inn på rommet og går opp men skuffes av at den er stengt. De som jobber der anbefaler oss baren ved siden av, de serverer visstnok enkel mat, og det er midt i blinken så da går vi dit. Der møtes vi av en hyggelig kar som forteller at de ikke serverer mat, han henviser oss tilbake til restauranten. Det ender med at vi går ut å spiser en granolayoughurt på et bakeri i nærheten. Her mener jeg hotellet får sin første ripe når det kommer til oppvartning. Dårlig samkjøring og koordinering av driften. resepsjonen (som skal være selve «hubbet») kjenner tydeligvis ikke til elementære ting som åpningstider og tilbud og man før litt innrykk av silotankegang på medarbeiderne og lite kommunikasjon mellom resepsjon, bar og restaurant.

Vi har gått for et rom med badekar og det er her neste ripe kommer for ide vi er på vei til å klyve oppi så banker det på døren og inn kommer en hyggelig og blid dame som må «sjekke minibaren». Lite annen forklaring enn det. Hun ser igjennom og konstanterer at denne må fylles opp (selv om vi synes den er smekkfull av godsaker). Vi blir enige om at det ikke er nødvendig å hun forlater rommet. Ripen kommer fordi denne burde vel strengt tatt vært fylt opp før vi sjekker inn? (Keep in mind, jeg sa jeg var kravstor)

Hotellrommet er veldig flott og velutstyrt med alt fra kaffemaskin til øreplugger og bambusboksere du kan kjøpe, i tillegg til nevnte minibar med mye godt i. Det var her den tredje ripen kommer da det står en fantastisk champagne vi har lyst på mens vi skal nyte et bad, i tillegg er det en knallgod hvitvin fra Louis Jadot, Bourgogne Chardonnay (min favoritt) som antakelig også vil ryke med, men det finnes ikke et eneste vinglass i rommet. Kun to slike små melke/ tannpusseglass. Det går ikke å nyte fin vin i. Vi ringer resepsjonen og spør, beskjeden er at vi må henvende oss i restauranten om vi ønsker vinglass. Jaja, kle på seg å gå opp i 9 etg igjen da, møter samme dame som tidligere sa det var stengt, men nå fikser hun 2 glass til oss, mens hun spøkefullt foreslår om jeg ikke skal ha en flaske eller to med ned på rommet? Hun hadde alt fra 20-30 og opp mot 80 000kr pr flaske. Vet ikke om det var mest for spøken eller at jeg stod der i sandaler, halvvreng t-skjorte og ola-shorts og åpenbart ikke så bemidlet ut for noe slik som var spøken
Vel vel, vin og bad ble det lell

så er det middag, hvilket var en tre-retters med tilhørende vinpakke. Hele denne opplevelsen blir bare middelmådig for vår del, både maten og servicen.
Resturantene er langt fra full, men allikevel sendes maten vår på rundgang til andre bord før de skjønner at det er til oss det skal. Vinen ble så godt som ikke introdusert, bare tappet i (svært små mengder) , menyen beskriver halvårlig hva du får og maten var midt på tre men svært lite tilbehør.

Videre til baren som også bare leverer halvgreit på drink og service.

Vi får en god natts søvn og hele opplevelsen løftes noen hakk ved frokosten.
Vi møtes av av råtøff og veltalende brite som har etikette level 1000, han plasserer oss ved et flott bord med helt sinnsykt deilige stoler og får umiddelbart servert en knallgod kaffe eller te. Videre er der nydelig mat og bakevarer å velge i til frokost, men det beste var utvalget av varm mat og se som serverer der. Superhyggelig jente som serverte oss og hun ga genuint eksepsjonell service med bla tilbud om å smake på maten dersom vi så litt skeptiske ut.

Det var først ved frokosten dagen etter vi fikk den kongelige følelsen og opplevelsen av høy service og luksus vi har savnet fra vi gikk inn døren ved innsjekk. Nå er ikke disse tingene hvor for seg noe «big deal» men etter hverandre blir de mange bekker små som plasserer the Thief langt ned på listen over destinasjons-hoteller vi har besøkt som fortjener et nytt besøk.

Nb- vi benyttet oss ikke av SPA.

Romtips: Lett å parkere
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Dreamer12542801292
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dominic Gorham, General Manager på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2021
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your very comprehensive review of our property . As I can see there were a few details that obviously detracted from your overall stay . I can assure you that we take your feedback very seriously. I’d like to thank you for bringing these points to our attention and I’ll be discussing your review with my management team .

Wishing you a warm Summer

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Flott Hotell på Tjuvholmen. Hyggelige personale og god service. Vi hadde superior rom, med fantastiske senger og balkong med utsikt til Oslo fjorden. God mat og drinker på takterrassen. Man er også midt i smørøyet hvis man ønsker å gå ut for en matbit eller drink.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 74-tattoo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dominic Gorham, General Manager på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2021
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of The Thief . Great to read you had such an enjoyable stay . As you mentioned the hotel is located in a new , vibrant district called Tjuvholmen with some fine bars and eateries overlooking the beautiful Oslo Fjord . Your comments concerning the staff and service were a pleasure to read and I´ll be sharing your thoughts with my fellow Thieves .

Wishing you a warm , relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Deluxe-rom med utsikt til kanal med en bitteliten balkong. Flott hotell, hyggelig betjening. Minus for skuffende mat på 3 retters middag som var inkludert i sommerdeal-pakke. Smakløst og dårlig presentasjon forrett og hovedrett. Desserten var god

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Linda L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dominic Gorham, General Manager på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2021
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of The Thief . Great to read you had an enjoyable stay. I’d like to thank you for taking the time to share your thoughts as your feedback is invaluable to us.

Wishing you a warm, relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Vi hadde to netter her og generelt sett var vi veldig fornøyde. Veldig fint hotell og bra opphold. Vi kommer nok tilbake neste gang vi er i Oslo.

Eneste minuset var at vi ikke fikk kaffe under frokosten (servitøren sa at de skulle komme med kaffe, men kom ikke).

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Sandra A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dominic Gorham, General Manager på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2021
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your short , precise review of our property . Great to read you had such an enjoyable stay. I can only hope that the oversight concerning your coffee did not detract from your overall breakfast experience .

Wishing you a warm , relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Bestilte deluxe-rom med sjøutsikt. Fant brukt snuspose på gulvet. Fikk byttet rom, men da med dårligere utsikt og rommet hadde løse armaturdeler både i badekar og dusj. Må si jeg setter større pris på fungerende hotellrom og godt vedlikehold enn marmorfliser. Synes standarden derfor var svært dårlig mtp markedsføringen som et luksushotell.

En positiv ting som bør fremheves var personalet: alle var imøtekommende og hyggelige - fra resepsjonistene, spapersonell, servitører og renholdspersonalet.

Dato for oppholdet: februar 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, LoveTravel721888
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dominic Gorham, General Manager på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2021
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of The Thief . As I can see from your comments your stay was far from optimal . As your experience falls well below the very high standards we set ourselves I´ll be looking into your feedback with the management team . Your comments concerning the the staff and service were a pleasure to read and I´ll be sharing your thoughts with my fellow Thieves .

Wishing you a warm , relaxing Summer

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser