Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 479
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.08.22
Expedia.com
USD 444
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Official Site
USD 300
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.comUSD 442
Trip.comUSD 354
PricelineUSD 504
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 524)
Filtrer anmeldelser
2 524 resultater
Vurdering fra reisende
1 843
429
156
61
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 843
429
156
61
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3035 av 2 524 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Hadde forventet et helt annet nivå på både omgivelser i restauranten og på maten. Meget middelmådig, dessverre. Stusselig interiør og lite atmosfære. Vennlig betjening, så ingenting galt om dem, men maten var skuffende, rett og slett.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ellen Cecilie S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Veldig bra! Men lite ekstra.. feiret en bursdag og fikk ikke engang en gratulasjon fra hotellet selv om de visste om det. Utenom dette veldig god mat, litt lite spa men fint ellers. God service fra housekeeping

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Anonymher
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dominic Gorham, General Manager på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2021
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of The Thief . Great to read that you had such an enjoyable stay. You comments regarding the quality of our food and service were a pleasure to read and I’ll be sharing your thoughts with my fellow Thieves.

Wishing you a belated Happy Birthday and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Dette er ikke et luksushotell. Middels minus frokost, middels minus 3-retter, lite oppmerksom betjening gjør det til et helt gjennomsnittlig hotellopphold til en ALT for dyr penge.
Selvfølgelig gode senger og fint bad, men vil aldri bruke 6000,- for en natt der når man har bedre alternativ for en tredjedel av prisen et steinkast unna. Vi flyttet faktisk tilbake dit før tiden.

Romtips: Man må bo høyt opp, senke forventningene, men velg heller et annet alternativ.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, SEinarn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dominic Gorham, General Manager på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2021
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of our property. As I can see your stay was far from optimal. We take your feedback very seriously I’ll be looking into your stay with us and discussing your points with my colleagues. I’d like to thank you for taking the time to share your thoughts as your feedback is invaluable to us.

Wishing you a warm, relaxing Summer

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig betjening og flotte omgivelser. God mat. På minussiden vil jeg fremheve kort periode med frokost - til klokken 10. I sommerferien kunne jeg tenke meg å kunne sove litt lenger og allikevel rekke frokost. Monodyne faller også ut på minussiden.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, rolfg802
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dominic Gorham, General Manager på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2021
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of our property. Great to read you had such an enjoyable stay. As we take your feedback very seriously I’ll be discussing your points with my colleagues.

Wishing you a warm , relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2021

Vi ble møtt med særdeles vennlighet av resepsjonister, som hadde samme service grad ved utsjekk. Veldig fine rom, med fin utsikt, og en liten balkong.
Frokosten var det klasse over. Kvalitetsmat, Dette var hotell med klasse over.

Romtips: Spør gjerne etter utsikt over havna
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Persteinskog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dominic Gorham, General Manager på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2021
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of The Thief . Great to read you had such an enjoyable stay . As you mentioned we have a very fine breakfast and Chef Helen takes great pride in our locally sourced , seasonal & organic Norwegian fare . Your comments regarding the staff and service were a pleasure to read and I´ll be sharing your thoughts with my fellow Thieves

Wishing you a warm relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser