Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 378
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.10.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 413
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.10.22
Agoda.com
USD 297
Vis tilbud
Hotels.comUSD 378
Official SiteUSD 359
PricelineUSD 442
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 540)
Filtrer anmeldelser
2 540 resultater
Vurdering fra reisende
1 855
430
157
62
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 855
430
157
62
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3237 av 2 540 anmeldelser
Anmeldt 29. august 2021 via mobile enheter

Hyggelig betjening.
Likte veldig godt roof baren nydelige drinker med avslappende musikk.
Spaet var lite men fint, det eneste var bassenget ikke var særlig rent, ettersom fargene skiftet i vannet kunne du se møkk som (hår, hudrester og andre ting flyte i vannet). Bassenget burde kanskje få seg en sikkelig rens?
Spa behandlingen vi hadde var derimot svært behagelig og det var en veldig flink ung jente som fortjener masse skryt, hun reddet opplevelsen på spaet.

Så var det rommet det var et fint og rent rom. Behagelig seng, men skuffet over sengetøyet, på et 5 stjerner hotell må man kunne i det minste få sengetøy uten hull, det var flere hull i dynetrekket.
Det er jeg faktisk litt i sjokk over, det gjør dessverre at jeg må gi the thif dårlig rating.

Frokosten var god og hadde godt utvalg.
Tror dessverre at neste gang velger jeg et annet hotel basert på prisen og den standarden dere ikke klarte å levere.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AnetteH_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dominic Gorham, General Manager på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2021
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of The Thief . As i can see you stay was far from optimal and well below the very high standards that we set ourselves . Glad that you enjoyed our rooftop bar as we have splendid drinks and a unique view across the hills of Holmenkollen . I´d like to thank you for sharing your thoughts as your feedback is invaluable to us . I´ll be discussing your points with my colleagues .

Wishing you a warm , relaxing Summer

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Veldig flotte rom. Vi hadde 3 retters middag, forretten var carpaccio som det ikke smakte noen ting av. Hovedrett ishavsrøye, god fisk men elendig tilbehør. Desserten var god. Alt i alt så har de bedre mat på en bensinstasjon.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, torem521
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dominic Gorham, General Manager på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2021
Google-oversetting

Greeting and many thanks for your review of our property . Glad you had an enjoyable stay . As i can see from your comments your dinner was far from optimal .I´m sure you can imagine i was surprised to receive such a review as this falls well below the very high standards that we set ourselves . Please feel free to forward me the address of your petrol station as it must be extraordinary !!

Wishing you a warm , relaxing Summer and looking forward to your reply

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

Nydelig hotell som ligger ved vannet, dyktige ansatte med god service og kjempe god mat. Rommet var skinnede rent. En av byens beste hoteller, hvis man ha det lille ekstra. Anbefaler dette hotellet

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ivyjillp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dominic Gorham, General Manager på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2021
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your short , precise review of The Thief . Great to read you had such an enjoyable stay . Glad that you enjoyed our food selection as Chef Helena takes great pride in our locally sourced , seasonal and organic Norwegian fare . Your recommendation is greatly appreciated and I´ll be sharing your thoughts with my fellow Thieves .

Wishing you a warm , relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Vi er svært fornøyde med oppholdet vårt, servicen var topp fra innsjekk til utsjekk. Personalet var service innstilte og hyggelige.

Rommene var flotte med utmerket renhold flott utsikt og gode senger. Maten er det heller ingenting dårlig å si noe om. Vi kommer gjerne tilbake, dette skal også anbefales til venner og familie

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Shadiya_BUC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dominic Gorham, General Manager på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2021
Google-oversetting

Greetings and many thanks for your review of The Thief . Great to read you had such an enjoyable stay . As you mention we have some splendid views from the property across the beautiful Oslo Fjord . The best of these are from our rooftop bar / restaurant ( seasonal ) . Your comments regarding the staff and service were a pleasure to read and Ill be sharing your thoughts with my fellow Thieves .

Wishing you a warm , relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
GRM
The Thief

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Hadde forventet et helt annet nivå på både omgivelser i restauranten og på maten. Meget middelmådig, dessverre. Stusselig interiør og lite atmosfære. Vennlig betjening, så ingenting galt om dem, men maten var skuffende, rett og slett.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ellen Cecilie S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser