Travel27162454886
Anmeldelse av The Thief
3,0 av 5 boblerAnmeldt 26. feb. 2023
Dato for oppholdet: februar 2023
Axel Heiberg, Guest Services / Front OfficeThe Thief, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. feb. 2023
Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding vedrørende ditt opphold. Dine kommentarer er svært verdifulle for oss, og gjør det lettere å forbedre vårt produkt og vår serviceleveranse i fremtiden.

Når det gjelder spa-avdelingen, så er siste tid som kan bookes inn frem til 18:30, og dørene stenger da klokken 19. Jeg er også lei for at det ble litt misforståelse vedrørende sjøutsikt på rommet. Her tar vi selvkritikk, og skal gå over kommunikasjonen på våre hjemmesider.

Velkommen tilbake til oss i fremtiden!

Axel
Se flere hoteller i Oslo
2 017
2 017
Anmeldt 6. februar 2023 via mobile enheter

Pent hotell med fine rom.
Veldig hyggelig betjening!
Frokosten var utrolig bra med ferske kvalitetsvarer.
Litt kjipt at man må betale seg inn på spaet når det er såpass kostbart å bo der.
Til den prisen så ville jeg nok tvilsomt sovet der igjen.

Dato for oppholdet: februar 2023
Takk, trydolen
Axel Heiberg, Guest Services / Front Office på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. februar 2023

Hei,

Jeg er glad for å høre at du hadde et fint opphold hos oss, og at vi klarte å "stjele" deg litt bort fra hverdagen. Det er selvsagt viktig for oss at prisen står i stil med opplevelsen, så din tilbakemelding er veldig verdifull for oss.

Vi anser oss som et luksushotell med en liten spa-avdeling som et ekstra tilbud, men ikke noe resort-hotell. Derfor har vi begrenset antall personer av gangen og en inngangsavgift for at vi skal kunne holde på den rolige, trivelige atmosfæren vi ønsker i spaet. Jeg gjør oppmerksom på at det er billigere for hotellgjester med inngang enn det er for eksterne gjester.

Velkommen tilbake i fremtiden!

Anmeldt 15. januar 2023 via mobile enheter

Jeg og min samboer tok turen hit for å nyte en dag/kveld på tomannshånd. En innbydende resepsjon og rommet så flott ut. Et godt førsteinntrykk! Det kunne definitivt ha vært vasket og støvtørket bedre. Vi hadde booket oss inn på massasje og hadde dårlig tid da det sto at vi skulle møte 15 min før timen. Vi fulgte SPA-skiltet i korridoren og fulgte dette til en heis. Da heisen åpnet seg sto sto det: EXIT SPA. Vi ble usikre og snudde. Var dette riktig vei? Prøvde å finne skilt med en oversikt, uten hell. Møtte plutselig på en som vasket på rommene og han kunne bekrefte at "EXIT SPA" var inngang til SPA. Da vi kom ned dit ble vi møtt av tre jenter i resepsjonen. Vi sa på en noe humoristisk måte at vi hadde slitt noe for å finne veien. Dette ble ikke mottatt på ønsket måte. Hun virket noe fornærmet og beklaget -hvis dette hadde vært vanskelig for oss.. Vi tenkte at dette kanskje kunne være av nyttig informasjon og at andre kanskje hadde opplevd det samme. Noe vi senere fikk bekreftet da vi snakket med to andre besøkende i SPA-et. De syntes også det var litt vrient. Jeg tenker at det å være blid og serviceminded er uhyre viktig på en slik plass. Det var aldri meningen å fornærmede noen, derimot informere om at det føltes vanskelig å finne frem.

Prisene på rommet i minibaren er høye, men den er fyllt til randen av drikkevarer.

Da vi ankom frokosten 10.30 var det ikke ledig plass til oss, så vi fikk bord i en konferansesal i samme etasje. Det var forøvrig helt ok, samtidig som man lurer litt på hvordan det har seg. At det ikke er nok plass til gjestene. Forøvrig et godt utvalg matmessig.

Da vi skulle dra kunne vi informere den vennlige resepsjonisten om at vi hadde booket tid i selvet SPA-et dagen i forveien, men at vi ikke hadde fått benyttet oss av det. Hun forsto det og slettet like gjerne betalingen som skulle vært trukket. Det var utrolig snilt og noe vi er veldig takknemlige for. Jeg tenker derfor at totalen blir midt på treet. At man har veldig høye forventninger til en slik plass, men at man da blir litt skuffet. Man velger å legge igjen endel penger for å unne seg noe ekstra, men jeg ble rett og slett litt skuffet over enkelte ting.

Romtips: Merk deg at EXIT SPA er inngangen til SPA-avdelingen
Dato for oppholdet: januar 2023
Takk, hannekj82
Axel Heiberg, Guest Services / Front Office på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2023

Hei, Hanne.

Takk for din tilbakemelding av ditt opphold hos oss. Dine synspunkter er svært verdifulle for oss, og gir oss muligheten til å forbedre vår service- og produktleveranse.

Jeg beklager at ditt opphold ikke stod helt til forventningene denne gangen. Her har vi feilet, og det er noe vi tar svært alvorlig. Vi skal levere på alle høyeste nivå, og det er leit at vi ikke klarte å vise hva THE THIEF står for. Når det gjelder merkingen av inngangen til Spa-avdeling, er det selvsagt noe vi skal ta til etterretning.

Håper du kommer tilbake til oss i fremtiden, slik at vi kan vise at vi er mye bedre enn dette.

Anmeldt 15. januar 2023 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 4 voksne personer. Vi ventet på seating i lobbyisten i mer enn 5 minutter. Det var nærmest folketomt i lokalet og 2 på jobb. Jeg gikk litt inn og da fikk vi klar og streng beskjed om å vente. Det ble pusset noen glass før vi ble anvist til et bord med tre stoler og en puff. Vi ba om en stol istedet og fikk spisst beskjed: Actually we do not move furnitures here. Det var mange ledige bord med sofaer og stoler med plass til fire og jeg ba da om å få sitte et annet sted hvor en i følger slapp å sitte på en puff. Da kunne hun likevel flytte til en stol. Vi bestemte oss raskt, men servitøren prioriterte å plassere ut tomme vannglass og chips på alle de ledige bordene før hun ofret oss oppmerksomhet. 4 glass vin ble servert mer enn 20 minutter etter ankomst i et tomt lokale med 2 på jobb. Dette stedet vil jeg ikke anbefale før jeg er trygg på at det taes grep!

Dato for oppholdet: januar 2023
Takk, marihaugeh

Hei, Mari.

Takk for din tilbakemelding av ditt opphold på THE THIEF. Dine synspunkter er svært viktig for oss, og gir oss muligheten til å forbedre vår service og vår produktleveranse.

Jeg ønsker å beklage så mye for at ditt besøk ikke stod til forventningene. Vi skal levere service på aller høyeste nivå, og her har vi feilet. Vi håper du kommer tilbake til oss i fremtiden, slik at vi kan vise at vi er mye bedre enn dette.

Anmeldt 26. desember 2022

Personale var så hensynsfull på at vi fikk et rom med utsikt slik vi ønsket. Rommet ble oppgradert fra superior til deluxe. Vi fikk en velkomstgave ved ankomst, samtidig velkomstdrikke og sjokolade. Sengen var kjempedeilig å sove i. Julemiddagen var helt topp! God kvalitet mat på frokost buffet. Personale var veldig hyggelige og imøtekommende

Dato for oppholdet: desember 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, amtwinklebelle
Axel Heiberg, Guest Services / Front Office på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2023

Hei,

Takk for din tilbakemelding av ditt opphold på THE THIEF. Jeg er glad for å se at dere hadde et så bra opphold hos oss. Vi sier at vi behandler alle gjester som rockestjerner, så det er fantastisk å se at det skinner gjennom!

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake til oss i fremtiden.

Ha en fantastisk uke!

Anmeldt 25. desember 2022

Større slitasje på rommene en forventet , dårlig renhold. Støv ut fra ventilasjon og støv/spindelvev på lysekrone på rommet, slitasje på listverket , ødelagte møbler flere skruer som var borte fra ventilasjonsrist, bra restaurant og service, overpriset

Dato for oppholdet: desember 2022
Takk, Marius S

Hei,

Takk for din tilbakemelding av ditt opphold på THE THIEF. Dine synspunkter er svært viktig for oss, og gir oss muligheten til å forbedre vårt produkt og vår service.

Slitasjen på rommene er noe vi er klar over, og vi planlegger å gjøre en solid oppussing det kommende året. Når det gjelder renholdet, er dette selvsagt ikke akseptabelt, og noe vi må få bedre rutiner på.

Håper du kommer tilbake til oss i fremtiden, så vi kan bevise at vi er mye bedre enn dette.