Mari C
Anmeldelse av The Thief
2,0 av 5 boblerAnmeldt 27. juli 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2024
Axel Heiberg, Guest Services / Front OfficeThe Thief, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4 uker siden
Takk for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding.

Det er veldig beklagelig å se at vi ikke har klart å levere en ordentlig The Thief-standard denne gangen. Her har vi feilet, og det er noe vi tar alvorlig. Dine kommentarer er svært verdifulle for oss, og gjør det lettere å forbedre vårt produkt og vår standard i fremtiden.

Håper vi ser deg igjen i fremtiden!

1.1 km fra The Thief
Se flere hoteller i Oslo
2 017
2 017
Anmeldt 14. juli 2024 via mobile enheter

Flott hotell sentralt i Oslo.
Romslig superior rom med en knøttliten lufteterrasse.
Et hav av puter i senga, som var tipp topp.
Minus for dobbeltdyne og ingen mulighet for å justere temperaturen på rommet. Panelet for temp virket rett og slett ikke.

Frokost var ekstremt bra.

Sluken i vasken på badet tok ikke unna vannet. Tittet på dette selv og tenkte det kunne være fremmedlegemer i sluket. Der oppdager jeg at det faktisk vokser planter i sluket…
Varsler resepsjonen og gir de bilder som dokumentasjon. De beklager og skal varsle teknisk personell.
Jeg gir også en tilbakemelding om problemet ved utsjekk, med et lite «oi beklager» som respons.
Ingen tilbud om kompensasjon.
Til 4-5000 pr natt må man kunne forvente å slippe å luke i vasken for at vannet skal renne unna?!
Dette vitner om dårlig renhold og vedlikehold over tid…

Dato for oppholdet: juli 2024
Takk, 79Kai
Axel Heiberg, Guest Services / Front Office på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2024

Hei,

Først og fremst vil jeg takke for at du bodde på THE THIEF, og for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding på ditt opphold.

Det er trist å lese om det manglende renholdet på rommet ditt. Her har vi feilet, og det er noe jeg tar svært alvorlig. Vi skal levere på aller høyeste nivå, og det er skuffende at vi ikke klarte å vise hva THE THIEF står for denne gangen.

Jeg håper du kommer tilbake ved en senere anledning, slik at vi kan vise at vi er mye bedre enn dette.

Takk for at du deler, og velkommen igjen!

Anmeldt 9. juni 2024 via mobile enheter

Hotellet er fint, vil spesielt trekke fram gode ansatte og bra frokost. Men hadde nok forventet litt mer for denne prisen de tar pr. natt.

Litt smådetaljer på rommet som trakk ned: Gåen lyspære gjorde det mørkt i gangen og skyvedøra inn på badet ville ikke stå i lukket posisjon men gled litt opp.

Ellers: Utsikten gikk rett i nabobygget, og balkongen er så liten at den knapt har noe poeng…. Og selv om hotellet var fullbooket var det overraskende «dødt» der.

Men jeg skal gi pluss til de ansatte, de stod på og en følte seg ivaretatt. Og frokosten var bra!

Dato for oppholdet: juni 2024
Takk, 995_ysteinw
Axel Heiberg, Guest Services / Front Office på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juni 2024

Hei, og takk for at du tar deg tid til å skrive en tilbakemelding.

Dine kommentarer er svært verdifulle for oss, og gir oss muligheten til å forbedre vårt produkt og vår service i fremtiden. Jeg kan forstå at rommene med utsikt mot nabobygget ikke er det mest spennende, men hvis det hjelper så betaler du mindre for disse rommene enn for dem med utsikt over fjorden.

Jeg er uansett glad for å høre at de ansatte var hyggelig og du følte deg godt ivaretatt, da dette er viktig for oss.

Med ønske om en riktig god helg!

Anmeldt 27. april 2024 via mobile enheter

Topp opplevelse på øverste hylle! Og med bærekraftighet i bunnen! Ba om stille rom, og fikk et meget stille rom. Meget bra frokost, med spennende variasjoner. Oppmerksomme og hyggelig betjening over hele linja. Vi kommer gjerne tilbake senere!

Takk, 11suppe
Axel Heiberg, Guest Services / Front Office på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2024

Hei, og takk for hyggelig tilbakemelding! Jeg er veldig glad for å se at du hadde en så god opplevelse hos oss, og at vi klarte å stjele deg litt bort fra hverdagen.

Ser frem til å ønske dere velkommen tilbake!

Anmeldt 17. april 2024

Besøket vårt på The Thief ble igjen en opptur. Veldig og da mener jeg veldig positiv og bli ung mann i resepsjonen. Han oppgraderte oss til ett bedre rom enn bestilt. 7 etg. med terrasse og utsikt over hele Oslo. Under samtalen kom det frem at vi feiret bryllupsdag. Da vi etter en gåtur i det fine været kom tilbake til rommet vårt stod det et håndskrevet kort med gratulasjoner og en liten oppsats med konfekt, frukt og makroner. Veldig positivt.

Hotellet er relativt nytt og alt bærer preg av det. Rent ryddig og moderne. Flott med både badekar, eget dusjrom og ikke minst gode senger.

Alltid smart å ha medlemskort på hotell, blir gjerne noen ekstra fordeler. Ekstra fordelen vår var at vi fikk invitere en av barna, som jobber like ved hotellet, på gratis frokost. Frokosten var veldig bra og et par hakk over hva man vanligvis får på hotell.
Jeg spurte om jeg kunne ta med en liten muffins på rommet til en kopp kaffe etter frokost. Vedkommende i frokostserveringen løp da ut på kjøkkenet og fant en liten eske som ble fylt med donuts og muffins. Veldig flott attityde.

Oppsummert var dette en Robin Hood opplevelse da «Tyvene» faktisk ga mye tilbake :)

Romtips: Liten strand/badeplass rett ved hotellet. Mulighet for isbading/sauna noen hundre meter fra hotellet.
Takk, Polarbear1959
Axel Heiberg, Guest Services / Front Office på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2024

Hei, og tusen hjertelig takk for at du tok deg tid til å skrive en så hyggelig tilbakemelding.

Vi jobber hardt for å gi en service- og produktleveranse som imponerer og overrasker våre gjester. Vi skal levere på aller høyeste nivå, og det er en sann glede å lese at vi klarte gi en skikkelig THE THIEF-opplevelse.

Takk igjen, og vi håper vi ser deg igjen hos oss snart!

Beste ønsker,

Anmeldt 14. april 2024 via mobile enheter

Det positive:
- Flott rom med god seng og romslig bad
- Rolig område men kort vei til bylivet på Aker Brygge
- Hyggelig betjening og avslappet atmosfære
- Uformell stil

Kunne vært bedre:
- Skuffende utsikt. Trodde vi skulle se ut over fjorden fra vårt ‘delux’ rom, men så rett inn i kontorlokalene i nabobygget. Kun et fåtall rom kan se rett på fjorden
- Ok frokost, men begrenset utvalg og mye av pålegget bar preg å ha ligget fremme lenge

Flott hotell, men hadde forventet noe enda mer spesielt ift prisen

Takk, 368magnes
Axel Heiberg, Guest Services / Front Office på The Thief, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. april 2024

Hei, og takk for at du har tatt deg tid til å skrive en så grundig tilbakemelding.

Det er flott å se at du hadde et så fint opphold hos oss! Dine kommentarer er også svært verdifulle for oss, og gjør det lettere å forbedre vårt produkt og service i fremtiden, Takk for at du deler.

Ser frem til å ønske deg velkommen tilbake!