Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt ok”
Anmeldelse av Vespa & Humla

Vespa & Humla
Vurdert som nr. 972 av 1 504 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 3 - USD 22
Kjøkken: Italiensk
Beskrivelse: Vespa & Humla er et bydelsspisested. Vi serverer frokost buffe, lunsj og middag. Grunerløkka Brygghus sitt bryggeri ligger i vår bakgård. Fra de får vi kortreist, helt ferskt øl. Vårt samarbeid med dem er tett og vi kan tilby omvisning på bryggeriet med smaking. Vi griller vår mat i vårt fantastiske rotisserie og vår spesialitet er porchetta, italiensk svinerull med deilige urter og krydder.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vespa & Humla er et bydelsspisested. Vi serverer frokost buffe, lunsj og middag. Grunerløkka Brygghus sitt bryggeri ligger i vår bakgård. Fra de får vi kortreist, helt ferskt øl. Vårt samarbeid med dem er tett og vi kan tilby omvisning på bryggeriet med smaking. Vi griller vår mat i vårt fantastiske rotisserie og vår spesialitet er porchetta, italiensk svinerull med deilige urter og krydder.
Anmeldt 23. august 2020

Ventet 1 time på maten og måtte spørre etter den før den kom. Veldig dårlig service. Servitørene var veldig stresset og lite serviceinnstilt. Maten var helt ok!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 549synnew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (55)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 55 anmeldelser

Anmeldt 6. februar 2020 via mobile enheter

Et greit sted for en frokost eller en rask kaffekopp. Både knotete og praktisk med å bestille maten selv. Har opplevd dårlig service her, og mye sure miner, men jevnt over greit sted i forhold til prisen.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, LarsIngarogKaroline
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2020 via mobile enheter

Fikk aldri spist her. Ringte for å booke bord, men ingen svarte telefon. Sendte mail for å booke bord, fikk aldri svar.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, 194terjew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2019

Dårlig system, utrolig lang ventetid.
God mat, men pris og service drar alt for langt ned.
Vi betalte over 700 kr for frokost til 3.
Fruktsalat var nesten bare epler.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, synnefj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

God kakao, ikke så gode boller, men croassant med sjokolade var veldig god. Hyggelig betjening. Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, sdrev_18
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vespa & Humla, så også på

 

Har du vært i Vespa & Humla? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din