“Hyggelig sted med god brunsj”
Anmeldelse av Vespa & Humla

Vespa & Humla
Kjøkken: Italiensk
Beskrivelse: Vespa & Humla er et bydelsspisested. Vi serverer frokost buffe, lunsj og middag. Grunerløkka Brygghus sitt bryggeri ligger i vår bakgård. Fra de får vi kortreist, helt ferskt øl. Vårt samarbeid med dem er tett og vi kan tilby omvisning på bryggeriet med smaking. Vi griller vår mat i vårt fantastiske rotisserie og vår spesialitet er porchetta, italiensk svinerull med deilige urter og krydder.
Anmeldt 20. april 2024 via mobile enheter

Lite hyggelig sted med god mat og god atmosfære. Vi var en gjeng for å spise brunsj, og alle var veldig fornøyde. Kommer tilbake hit.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, OdaWil

Anmeldt 24. november 2023

Uoversiktlig og rotete meny, endte derfor opp med Vespa sandwich og Løkka pils. Fikk først feil type pils, men dette ble greit rettet opp igjen av betjeningen - som ellers var hyggelige og imøtekommende. Sandwichen hadde et heller magert innhold mellom de to bakeverksdelene. Håpløst bestillingssystem, hvorpå man må stå lenge i kø (en halv time for vår del) foran en disk. Bordbestilling hadde definitivt vært bedre enn hva det var, denne søndags formiddagen. Enkle og primitive lokaler med alt for mye akustikk.

Dato for besøk: oktober 2023
1  Takk, janvangen
Anmeldt 23. september 2023

Jeg besøkte nylig Vespa og Humla og hadde en skuffende opplevelse med kundeservicen. Sammen med mat bestilte appelsinjuice. Denne juicen hadde dårlig smak, så jeg henvendte meg høflig til servitøren. Hun foreslo å gi meg en ny, noe jeg godtok. Det viste at den andre smakte like dårlig. Jeg valgte derfor å si pent ifra igjen til servitøren.

Servitøren anbefalte å bytte til eplemost som et alternativ, og jeg godtok dette. Men etter noen minutter kom sjefen, som hverken brakte eplemost eller forståelse for situasjonen. Tvert imot hevdet hun, både høylytt og uprofesjonelt, at det ikke var noe galt med appelsinjuicen og at jeg var den eneste som hadde klaget. Hun nektet å akseptere at appelsinjuicen smakte rart og hun nektet for at hun oppførte seg uprofesjonelt og frekt. Jeg sa at dette var noe jeg ikke aksepterte og spurte om å få tilbake pengene for appelsinjuicen. Dette vil hun heller ikke gi meg. Jeg klarer fortsatt ikke å skjønne hvorfor hun snakket til meg som hun gjorde. Det å heve stemmen sin til en kunde slik hun gjorde er totalt uakseptabelt og unødvendig.

Jeg sitter igjen både skuffet og dårlig behandlet. Jeg håper virkelig ikke at dette er normen for kundeservicen. Dette var mitt første besøk og trolig det aller siste. Maten var god, men ikke et sted jeg vil anbefale - dette kun på grunn av kundeservicen jeg fikk.

Jeg hadde forventet bedre service og håper at andre gjester får en mer hyggelig opplevelse.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Zark J
Anmeldt 14. august 2023

Nydelig pizza, og nydelig service. Anbefales om du er i farta eller bare er ute etter en god matbit og noe godt i glasset

Dato for besøk: august 2023
Takk, Rage K
Anmeldt 5. februar 2023 via mobile enheter

På nettsiden står det at man bør booke bord på fredagen hvis man skal ha bord for helgen, men at de hadde en del drop-in bord. Da vi kom dit like før kl.13 var det fullt. Vi satte oss ute under varmelamper, for ønsket å prøve maten vi hadde hørt så mye bra om. Anbefaler med andre ord å booke bord i god tid. Ikke stedet du kan dra til spontant.

Vi tok en Vespa-planke. Alt på planka var godt, men syns det var en rå pris for det vi fikk. En baconskive, litt eggerøre, en liten chorizopølse, salat med en cherrytomat delt i to og to brødskiver med smør til 200kr. Du kan bestille mer, men koster jo også mer.
Gode smaker, så absolutt en god smaksopplevelse.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, 10maritag

Reisende som så på Vespa & Humla, så også på

Har du vært i Vespa & Humla? Del dine erfaringer!