Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sentral drikke og spisested ”
Anmeldelse av Crowbar og Bryggeri

Crowbar og Bryggeri
Vurdert som nr. 58 av 1 713 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 11. november 2017 via mobile enheter

Spennende utested hvor du får godt utvalg av god øl og grillet gris.

Har mye forskjellig øl, du får prøvesmake og kan velge ut i fra egne preferanser.

Dato for besøk: november 2017
Takk, mbakkom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (246)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 247 anmeldelser

Anmeldt 8. november 2017 via mobile enheter

Trivelig sted med mye spesiell øl. Anbefales for en øltur etter jobb på en hverdag. De skal også ha god mat har jeg hørt. Spesielt pattegrisen ser god ut.

Dato for besøk: november 2017
Takk, MikaelGnurk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2017 via mobile enheter

Full sjappe på en tirsdags kveld. Stemningen var godkjent, baconcrisp god men hårete og de fire øltypene vi prøvde stod til karakter 7/10

Dato for besøk: september 2017
Takk, cato_vevatne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2017 via mobile enheter

Har besøkt Crowbar ved veldig mange anledninger og er imponert over utvalget deres!! I tillegg til sitt eget brygg, er de veldig flink til og hente inn øl fra andre mikrobryggerier!! Liker en og prøve nytt øl, er dette en perfekt plass!!

Dato for besøk: august 2017
Takk, ronnyt830
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2017 via mobile enheter

Var innom her en liten tur for og smake litt forskjellig øl .
Her har de som jobber i baren peiling på øl .
Fikk testet 5 forskjellige øl , alle var gode .
Hyggelig personal som viste meg rundt og forklarte hvordan byggeprosessen var .

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Jan M D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Crowbar og Bryggeri, så også på

 

Har du vært i Crowbar og Bryggeri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din