Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grei plass for drikke. Vi”
Anmeldelse av Crowbar og Bryggeri

Crowbar og Bryggeri
Vurdert som nr. 68 av 1 601 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Grei plass for drikke. Vi valgte å sitte i solen på uteserveringen til dette stedet. All bestilling skjer via QR-kode på bordene. Dette fungerte helt fint. Utvalget på øl var forholdsvis stort, men utvalget av f.eks hvitvin var svært begrenset. Vi så ikke så mye til betjeningen.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (263)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 263 anmeldelser

Anmeldt 15. desember 2019

Kommer aldri tilbake hit. Svært uhøflig betjening. Kommer til å anbefale til alle jeg kjenner å holde seg langt unna.

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, O8692ECroberts
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mars 2019 via mobile enheter

Hyggelig plass med godt utvalg av øl. Prisene er på nivået som er gjengs for Oslo om dagen.

God mat de lager på grillen i annen etasje.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Y1826CMdanielh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2019

Vi var innom en tidlig lørdagskveld for å ta etpar øllær. Dyr øl, små glass og slett ikke noe anbefalingsverdig drikke. Personalet var rett og slett utrivelig, spesielt en som gikk rundt i lokalet og spredte dårlig stemning og passet på at humøret ikke steg hos noen. Måtte G forby det på en lørdagskveld. Gikk fort videre til festligere marker!!

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, ballium
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2019 via mobile enheter

Lun atmosfære, egenprodusert øl, god «holy kebab», egenprodusert bacon crisp
Fint sted med hyggelig betjening, god stemning, godt øl & enkel men god meny

Dato for besøk: februar 2019
Takk, igoro462
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Crowbar og Bryggeri, så også på

 

Har du vært i Crowbar og Bryggeri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din