Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God burger”
Anmeldelse av MAX Burgers

MAX Burgers
Vurdert som nr. 71 av 75 Smått og godt i Oslo
Kjøkken: Amerikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Velkommen til MAX Grønland.
Anmeldt 15. januar 2019

Her er det god burger og alt det andr edu finner på et gatekjøkken. Jeg foretrekker denne burgeren, da den er saftigere en andre kjeders burgere. De kan jobbe litt mere med presentasjonen av burgeren, da den ser ofte flatklemt ut og kjedelig. Hv amed litt mere kjærlighet og grønt på?

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, StardustStiggy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (30)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 30 anmeldelser

Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Bestilte burger meny uten tomat og ekstra dip. Kom så hjem for å finne ut at det verken va salat eller rødløk men en tomat i burger og fikk heller ikke med dipen jeg hadde bedt om...

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Reapercub
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. august 2018 via mobile enheter

Var litt sulten på vei hjem fra jobb og ville teste en rask burger. Ble skikkelig skuffet. Slurvete tilberedning med nesten kald burger kald osteskive, tilbehør/grønt som var falt ut av burgeren og tørt kaldt burgerbrød. Klaget og ble tilbudt ny, men hadde ikke tid til det. Det var få kunder der og ingen grunn til å slurve så grovt med så enkel mat. Går ikke dit igjen.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Grethenden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mars 2017

Etter at max startet med veganske burgere for ca et år siden, har det vært et sted verdt å besøke for min del. En burger er helt vegansk, en annen kan gjøres vegansk. De var begge gode! Eneste minus her er at det et par ganger har vært rot med bestillingen.

Dato for besøk: mars 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Juni N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. september 2016

Godt med en kvalitets burger-kjede i Oslo. Selv om Max Hamburger har vært her en stund, ser jeg med glede at denne kvalitets-kjeden vokser, bl.a. i Tøyengata, særlig i Oslo burger-kaos. Deilige- og saftige burgere med masse smak- og ditto!! d:o)

Dato for besøk: juli 2016
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på MAX Burgers, så også på

 

Har du vært i MAX Burgers? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.