“Fikk ikke alt jeg bestilte”
Anmeldelse av Max Premium Burgers

Max Premium Burgers
Vurdert som nr. 95 av 106 Smått og godt i Oslo
Kjøkken: Amerikansk
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Velkommen til MAX Grønland.
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Pass på at du får det du har bestilt, for her greier de alltid å rote til bestillingen din. Utover dette er maten helt middelmådig, men svarer vel til prisen.

Takk, H4LIZ

Anmeldt 26. mai 2022 via mobile enheter

Dårlig mat, to feil på bestillingen, treg servering og ukoselig lokale. Ikke ofte at vi forlater lokalet før vi har spist opp.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Dreamer18720318472
Anmeldt 9. januar 2022

Sur fyr bak disken og udelikat pommes frites dynket i tousand island og inntørket halloumiburger som rant over av andre sauser.. iik!

Dato for besøk: januar 2022
Takk, Synngro
Anmeldt 1. desember 2020

Bestillte burgere via hjemmesiden. Betaler og får bekreftelse. Problemet er at de har stengt når jeg kommer for å hente. Toppen av det hele er at de er kjent med dette og ikke gjør noe med det. Slett kundeservice.

Dato for besøk: desember 2020
Takk, AnoBruker
Anmeldt 25. februar 2020 via mobile enheter

Max har alltid vært den dyreste og tregeste av burger kjedene, men de har tidligere alltid servert god mat.
Denne ganger klaffet ingenting, de har lagt på prisene og senket servicen , og nå er ikke sluttresultatet lenger bra, Bacon var utelatt på en burger som heter Cheese & Bacon , det tok veldig lang tid å få maten, når den endelig var ferdig var den ikke varm.
Det er greit rent der og doer rene, derfor 2 poeng.

Dato for besøk: februar 2020
3  Takk, eivindm2013

Reisende som så på Max Premium Burgers, så også på

Har du vært i Max Premium Burgers? Del dine erfaringer!