Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag for fire”
Anmeldelse av Egon Storo

Egon Storo
Vurdert som nr. 53 av 66 Smått og godt i Oslo
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Forferdelig mat, men god service da vi klaget. Fikk ny mat, den var ok. Vanskelig å få info om barnemeny, måtte sjekke nettside (koronatiltak).

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ingeranne D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (84)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 84 anmeldelser

Anmeldt 22. juni 2020

Egon Storo er et hyggelig sted med praktisk beliggenhet der vi av og til møtes for en lunsj. Maten er som regel god og har en fornuftig pris.

Sist prøvde jeg retten "Chilibowl", men var ikke imponert. Alle lovede ingredienser var på plass, men bare i små klatter - først og fremst var det mye ris. Selv om det var gode smaker her og der, ble det som helhet en ganske kjedelig rett som ikke levde opp til beskrivelsen i menyen.

Den utga seg ikke for å være chili con carne, men hvis du har sans for chili bør du nok finne den andre steder.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, AllOverEurope
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2020 via mobile enheter

Fikk fire retter og alle var ok men ikke topp. Til og med pommes frites. Egentlig eneste som var god er milkshake. Men lekerom for barn med sklie var avgjørende for besøket.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Yulia L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. desember 2019 via mobile enheter

I dette land er det mange mennesker som har et negativt forhold til Egon. For meg personlig er det helt ålreit! Jeg liker Egon, jeg!

Denne gangen gikk turen til Storo. God mat og hyggelig personale før kino! Tettpakket med folk i julestria og noe høyt lydnivå trekker litt ned.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, olsmar84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. desember 2019 via mobile enheter

Vi var 5 stk som spiste pizza fra buffeen. Det var flere typer pizza, og det var ikke mye å rope hurra for. Er usikker på om dette er pizza de bare selger via buffee, eller om det er pizza fra pizzamenyen. Uansett.. huff huff. Hyggelig lokale og betjening.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, 702oveh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Storo, så også på

 

Har du vært i Egon Storo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din