“Tynt befolket rekesmørbrød”

Egon Storo
Vurdert som nr. 80 av 101 Smått og godt i Oslo
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 20. august 2020

Etter vårt forrige besøk i juni (se "Chilibowl skuffet") bestemte vi oss for å gi Egon Storo en ny sjanse til lunsj. Dessverre svarte restauranten heller ikke denne gangen til forhåpningene.

Denne gangen prøvde jeg meg på et rekesmørbrød til 185 kroner, og til den prisen forventer jeg et godt stykke brød med en anstendig mengde reker. Det behøver ikke være overdådig, men når man på en ganske liten brødskive kan se luft mellom rekene mange steder (se bilde tatt ved servering) er det ganske enkelt alt for dyrt og dårlig.

Etter to skuffende besøk virker det som Egon - i hvert fall på Storo - mangler entusiasmen som må til for å gi kundene riktig gode matopplevelser og positive overraskelser.

2  Takk, AllOverEurope

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Forferdelig mat, men god service da vi klaget. Fikk ny mat, den var ok. Vanskelig å få info om barnemeny, måtte sjekke nettside (koronatiltak).

Takk, ingeranned2016
Anmeldt 22. juni 2020

Egon Storo er et hyggelig sted med praktisk beliggenhet der vi av og til møtes for en lunsj. Maten er som regel god og har en fornuftig pris.

Sist prøvde jeg retten "Chilibowl", men var ikke imponert. Alle lovede ingredienser var på plass, men bare i små klatter - først og fremst var det mye ris. Selv om det var gode smaker her og der, ble det som helhet en ganske kjedelig rett som ikke levde opp til beskrivelsen i menyen.

Den utga seg ikke for å være chili con carne, men hvis du har sans for chili bør du nok finne den andre steder.

1  Takk, AllOverEurope
Anmeldt 12. januar 2020 via mobile enheter

Fikk fire retter og alle var ok men ikke topp. Til og med pommes frites. Egentlig eneste som var god er milkshake. Men lekerom for barn med sklie var avgjørende for besøket.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Yulia L
Anmeldt 25. desember 2019 via mobile enheter

I dette land er det mange mennesker som har et negativt forhold til Egon. For meg personlig er det helt ålreit! Jeg liker Egon, jeg!

Denne gangen gikk turen til Storo. God mat og hyggelig personale før kino! Tettpakket med folk i julestria og noe høyt lydnivå trekker litt ned.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, olsmar84

Reisende som så på Egon Storo, så også på

Har du vært i Egon Storo? Del dine erfaringer!