Her er det hyggelig og god stemning
Savnet nacho på menyen og øltårn, men fikk bra mat og god drikke!
Her er det hyggelig og god stemning
Savnet nacho på menyen og øltårn, men fikk bra mat og god drikke!
For en dårlig service og utrulig sure folk bak baren. Jobben hadde rebusløp der en av stoppestedene var her. Ba om å få en Fjellbekk og fikk noe helt annet. Sa i fra at jeg ikke ville drikke den og den smakte bare surt. Her snakker vi om en Fjellbekk! Hvor vanskelig kan det være. Og når kunden sier at dette vil han ikke ha er svaret at kunden har feil! Ei sur 'kjerring' med en dårlig dag ber kunden om å ryke og reise. I steden for å gi han en ny drink og få en fornøyd kunde så har dere mistet en kunde og alle han forteller historien til. Service og kundebehandling er nok to egenskaper som er fremmed i denne baren.
Koselig lokale, hyggelige bartendere og bra quiz. Maten skuffer dessverre. Kald, smakløs og treg service.
Kul og uformell bar med god pubmat og stort ølutvalg. Vi var der en onsdag for å delta på quiz, som falt veldig i smak! Verdt turen.
Kule store røffe lokaler med mengder av god øl i en lang fin bar. Det serveres også mat her, som så god ut. (Spiste ikke) god service og personell som kunne øl. Verdt ett besøk.