Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra ølkart, gjennomsnittlig mat”
Anmeldelse av Smelteverket

Smelteverket
Bestill bord
2
tor. 29.7.
20:00
Vurdert som nr. 35 av 66 Smått og godt i Oslo
Prisklasse: USD 10 - USD 26
Kjøkken: Gastropub
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Spiste cheeseburger her i går, måtte vente ganske lenge på maten. Den var god, men ikke ekstraordinær. Utvalget av øl er bra, både på flaske og fat. Live musikk fra scenen var en bonus.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (112)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 112 anmeldelser

Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Smelteverket ligger i kjelleren på Mathallen. Utsikt mot Akerselva som renner rett forbi vinduene. Koselig atmosfære og godt utvalg i drikke og enkel mat.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Simenpimen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018

Her er det hyggelig og god stemning
Savnet nacho på menyen og øltårn, men fikk bra mat og god drikke!

Dato for besøk: november 2018
Takk, per860
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

For en dårlig service og utrulig sure folk bak baren. Jobben hadde rebusløp der en av stoppestedene var her. Ba om å få en Fjellbekk og fikk noe helt annet. Sa i fra at jeg ikke ville drikke den og den smakte bare surt. Her snakker vi om en Fjellbekk! Hvor vanskelig kan det være. Og når kunden sier at dette vil han ikke ha er svaret at kunden har feil! Ei sur 'kjerring' med en dårlig dag ber kunden om å ryke og reise. I steden for å gi han en ny drink og få en fornøyd kunde så har dere mistet en kunde og alle han forteller historien til. Service og kundebehandling er nok to egenskaper som er fremmed i denne baren.

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, shivgrepp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Koselig lokale, hyggelige bartendere og bra quiz. Maten skuffer dessverre. Kald, smakløs og treg service.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Aksel R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Smelteverket, så også på

 
Oslo, Østlandet
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Smelteverket? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din