“Søppelsevice”

Kjøkken: Gastropub
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 3. oktober 2020

Dårlig kundeservice, lite imøtekommende og sure servitører! Burgeren var i tillegg tørr. Kommer ikke igjen

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, 94hen

Anmeldt 15. januar 2020

har vært her flere ganger og det er en fin plass for en øl eller 5. Det er ganske lydt her, så støynivået blir fort mye. Men som sagt: For en øl og god stemning så er dette helt klart en plass å besøke.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, reklamemannen
Anmeldt 6. januar 2020

Smelteverket tilbyr god mat, et veldig godt utvalg i baren og mulighet for større grupper å booke :)

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Daniel G
Anmeldt 5. desember 2019 via mobile enheter

Hvis du planlegger et julebord her så la vær. Vi ønsket å ha juletapas som de reklamerte med på nettet men når vi kom dit så fikk vi beskjed om at det måtte bestilles 7 dager i forveien. Dette hadde ikke vi funnet på nettet. Da ble det mer en litt enkel meny. Servicen glimret også med sitt fravær

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, 620ingera
Anmeldt 15. september 2019 via mobile enheter

Fikk servert en ihjel stekt burger med det tørreste brødet !! Helt greie drinker , men ikke noe mer .

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, paul0879

Reisende som så på Smelteverket, så også på

Oslo, Østlandet

Har du vært i Smelteverket? Del dine erfaringer!