Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uprofesjonelt”

Bjølsen sushi & Bubbletea AS
Vurdert som nr. 1 029 av 1 571 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 49 - USD 649
Kjøkken: Sushi
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. desember 2018

Besilte en basic sushimeny, og da jeg åpnet posen oppdaget jeg at makien var så dårlig rullet at den falt fra hverandre. Har selv laget sushi hjemme og gjorde en mye bedre jobb en de klarte å gjøre her. Bestemte meg for å gi dem en sjanse til. Ringte for å bestille den samme menyen. Tre ganger i løpet av en time – de tok aldri telefonen, på tross av at jeg har dobbeltsjekket at det er åpent. Går heller et ekstra stykke til Mega sushi i stedet for denne uprofesjonelle restauranten.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, miramalene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (25)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 25 anmeldelser

Anmeldt 23. november 2017 via mobile enheter

Vi bestilte Sushi, Chillimajones og en varmrett med scampi. Varmretten ble servert med kylling og ikke Scampi som ble bestilt, selvom dette ble presisert 2 ganger. Kjøttet var nemlig umulig å se i sausen. Og beholderen til chillimajonesen var ikke halvfull en gang.

Vi ringte tilbake og ble møtt av uhøflig personale som kjeftet på OSS (kunden), for at feilen ikke var oppdaget tidligere. De kjeftet også fordi en av kundene hadde smakt en bit av retten før klagen ble meldt inn.

Vi dro ned til restauranten for å få anskaffe ny rett med riktig innhold. Der fikk vi bestemt og alvorlig beskjed om at de ikke kom til å endre bestillingen neste gang om vi smaker på retten, før klagen blir sendt inn.

Når vi fastslo at man må kunne forvente å få det man bestiller, uten å se på produktet ble vi møtt med ubehagelige blikk av hele betjeningen.

Vi ringte for å sette en strek over hele episoden, etter at vi hadde fått riktig bestillingen. Under samtalen avbryter og legger betjeningen på røret momentant, uten forhåndsvarsel.

Dette er en av flere episoder vi har opplevd. Vi kommer til å besøke Saigon som ligger litt lenger ned i gaten, neste gang vi får lyst på sushi.

Dato for besøk: november 2017
3  Takk, Georg Devendra A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. oktober 2017 via mobile enheter

Vi bestilte 7, 8, 27 og 29. Det ble laget raskt, og maten smakte greit. Det er ca.15% dyrere å spise på restauranten i.f.t.å ta med hjem..Servicen var midt på treet.

Dato for besøk: oktober 2017
1  Takk, 702oveh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2017 via mobile enheter

Koselig sted på brygga.
Dette stedet serverte de beste Mojito -
og koselig underholdning av to som spilte gitar.

Dato for besøk: september 2017
2  Takk, Fantastis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

Bestilte take away pad thai med kyllingfilet, egg, scampi, tofu, bønnespire, peanøtter, sitron og chilisaus.

Retten jeg fikk manglet scampi, tofu, bønnespire, peanøtter og sitron. Dro tilbake for å klage og måtte vente til de hadde funnet den gule post-it lappen med navnet mitt på for å sikre seg mot at jeg ikke hadde stjålet take-awayfat og "Bjølsen sushi"-pose et sted for å lure til meg litt mat. Ble også anklaget for å ha spist halve retten å komme tilbake. Sannheten er at jeg ikke hadde spist en smule, men at fatet lå loddrett i posen da jeg bar maten tilbake og derfor lå det lille av mat jeg fikk, klemt opp mot ene siden.

Kyllingen hadde fått disse karakteristiske brune kantene som vitner om gammel, tørr kylling.

Ingen beklagelse fra restauranten sin side og jeg gikk derifra med 149 kr i ti-kroner, femmere og en-kroner.

Bra levert. Kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: juli 2017
2  Takk, Martinvigre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bjølsen sushi & Bubbletea AS, så også på

 

Har du vært i Bjølsen sushi & Bubbletea AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.