“Sørgelige maki”

Vurdert som nr. 1 108 av 2 123 Restauranter i Oslo
Prisklasse: kr 541 - kr 7 170
Kjøkken: Sushi
Anmeldt 22. juli 2024

Bestilte 2 x sushi nr 3 , Tragisk dårlig maki. Kjedelig at alle 8 er helt like, men det er jo ikke uvanlig. Verre var det at laksebitene var alt for digre og at risen var feil tilberedt så alt falt fra hverandre. På toppen av det hele fikk jeg 2 bein i en av dem. Veldig ulekkert.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, L434SRninar

Anmeldt 26. april 2023

God mat/drikke, atmosfære og hyggelige folk! Alltid innom her når vi er i Oslo! Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: april 2023
Takk, ButeoLagopus
Anmeldt 25. august 2019

Vi bestilte festmeny og fikk mange velsmakende biter som falt i smak. Kommer garantert å kjøpe mer mat her.

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, BislettBeboer
Anmeldt 10. mars 2019

Svaret er nei, nok en gang. 2 av 10 ganger får man maten man bestiller, og det er jo bedre enn 0 ivertfall, så det skal de ha. helt 100% udugelige er de faktisk ikke :) Boikotter herved hele sjappa.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Dakle
Anmeldt 9. desember 2018

Besilte en basic sushimeny, og da jeg åpnet posen oppdaget jeg at makien var så dårlig rullet at den falt fra hverandre. Har selv laget sushi hjemme og gjorde en mye bedre jobb en de klarte å gjøre her. Bestemte meg for å gi dem en sjanse til. Ringte for å bestille den samme menyen. Tre ganger i løpet av en time – de tok aldri telefonen, på tross av at jeg har dobbeltsjekket at det er åpent. Går heller et ekstra stykke til Mega sushi i stedet for denne uprofesjonelle restauranten.

Takk, miramalene

Reisende som så på Bjølsen sushi & Bubbletea AS, så også på

Har du vært i Bjølsen sushi & Bubbletea AS? Del dine erfaringer!