“Skuffet nok en gang”

Vurdert som nr. 167 av 2 120 Restauranter i Oslo
Prisklasse: kr 214 - kr 1 070
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: St. Hanshaugens knutepunkt og hele Oslos nabolagsrestaurant Smalhans ruller inn i sitt sjette år i drift i 2018. Restauranten er for mange selve symbolet på en moderne nabolagsrestaurant, noe som også Michelin-guidenfikk med seg da de skjenket stedet bemerkelsen «Bib Gourmand» tilbake i 2015. Selve navnet Smalhans betyr mager, avledet av det nederlandske ordet for fattigdom «smaalhans», men ironisk nok så er størrelsen på porsjonene og den varme gjestfriheten nok til å holde liv i en hel armé. For oss betyr Smalhans flere ting; det kan være å servere dagens Husmann, å finne leverandører som leverer kvalitetsvarer til riktig pris, å utnytte råvarer godt, å finne gamle materialer som ingen vil bruke, eller bare å se verdien i noe som andre ser på som verdiløst. Unikt for Smalhans er stedets stadige vilje til å stake ut nye retninger og tilpasse seg tidens tann. Et innholdsrikt sted som byr på seg selv og hvor maten er både modig og mektig. Seks år ned i gata er vi stolte over å ha et i
Anmeldt 6. desember 2018 via mobile enheter

Jeg har besøkt Smalhans både til middag og til lunch flere ganger. Det har ikke imponert. Ved siste besøk var lunchmenyen meget begrenset, og bare 1 av 4 gjester ble fornøyd med maten. Det var for kjølig i lokalen, kelneren lite oppmerksom og kun traktekaffe å få. I det hele tatt, en lite hyggelig opplevelse i forhold til prisen. Dette er nok mitt siste besøk.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Lilibachs

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Veldig god mat og bra atmosfære i restauranten. Dessverre var ikke servicen like bra, kelnerne var ikke særlig vennlige og vi følte oss til bry.

1  Takk, R772NSjennyt
Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Krøser meny var rett og slett en skuffelse :
Første rett smakte olje og fett, laks med vaffel og syltet rødkål var en uspiselig kombinasjon , kald brokkoli med ristede nøtter var intetsigende og upassende til de kalde vaflene, 2 varmretter hvor av den ene med fisk smakte fett og syre, og svinekam var understekt, kald i midten og veldig salt. Knekkebrød til ostene var brent og avsluttende dessert ble glemt mens den ble spist.

3  Takk, OlgaDrA
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Dette er et flott sted! Behagelig avslappet atmosfære og flinke kelnere. Krøsusmeny var en nydelig og variert runde av smaker for ganen. Vinpakken var stort sett topp, dessertvinen var nydelig! En krevende vin til osten vet jeg ikke om jeg vil kjøpe igjen, men resten var bra. Så bra var dette at jeg glemte å ta bilder av maten. Den var lekkert presentert på dele-tallerkener. Hipstersted, men alt i alt dobbel tommel opp.

Takk, HCMy
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde gledet oss til en tur på Smalhans etter anbefaling fra venner, og ble ikke skuffet . Vi bestilte dagens smalhans meny med en deilig husets riesling . Kjøttet var utrolig mørt og fikk en fantastisk god kålrotstappe! Vi gleder oss til neste gang!

Takk, 465janner

Reisende som så på Smalhans, så også på

Har du vært i Smalhans? Del dine erfaringer!