Først og fremst, la oss nevne det.. om ikke positive, så i det minste det ikke negative.
1. De hadde Uer (en fisk jeg ikke fikk lov å ta med hjem om jeg fisket den når jeg var liten). Dette var nogenlunde bra. Det vil si, fisken var bra kokt, men sausen var like bra som en hvit fiskesaus fra boks i butikken. Personlig syns jeg det smakte bra når jeg var 6 år, men ikke derfor jeg drar på en restaurant med en smaksmeny.
2. De hadde samtidig som fisken en sellerirot som smakte ganske bra. Igjen, ikke noe bedre enn jeg har smakt noe annet sted - men det gikk ned.
3. Vin. Jævla bra.
Nå høres det kanskje ut som dette er verdt turen i seg selv (kanskje ikke), men problemet er at dette var 2 av 8 retter. Og de var ok! La oss ta utfordringen som Smalhans møter oss med:
1. Starters
Hvis jeg ville ha spekeskinke av medium kvalitet, sammen med noe serranoskinke og en halvmyk smørbrødting med krabbesalat som jeg kunne fått på boks av "innovative Tine", så finnes gutta på haugen med bedre produkter bokstavelig talt 10 meter bortenfor, og ikke minst en habil Kiwi hvor du - JA DU - som aldri har laget mat før kan ta turen til og kjøpe råvarer som får dine retter til å bli rå i forhold til smalhans. De blir rett og slett for smale for den normale Hans, i denne settingen. Altså, settingen hvor mat skal serveres.
Skuffende. Men ikke la oss bli håpløse nå, starter har noe mer for seg. Nemlig... Faen, jeg husker ikke. Var noe Asparges.
2. Hovedretter
Fisk = Ok
Kjøtt: Hvor skal jeg starte. Jeg måtte søke på google hva rare, medium rare osv var. Min antagelse var riktig: Dette var noe en tiger i dyreparken får. Og ja, det er mer synd på en tiger i dyreparken enn meg, men i det øyeblikket føltes det mer synd på meg selv. Det råeste, mest ubrukelig kjøttet noen har skapt, og jeg jobbet 2 år på MCdonalds (100% norsk storfe).
3. Dessert = Gikk ned. Men er det lærlinger fra kokkeskolen i 1. Klasse VGS som har laget menyen? Putt jordbær, rabarbra, vanilje og noe random knekkbart for å skape "den crunchy effekten" er ikke nok til å lure en person som ha vært på en rekke michelin restauranter.
4. Dama sier "Du må avslutte nå, ingen gidder ikke å lese så mye." Jeg kan si da, det var mye annet som ikke funket.
Men takk for meg. Håper dere fikk noe å tenke på, og ikke minst - følg mine brutalt ærlige tilbakemeldinger videre om de som claimer å være Norges deiligeste. På matfronten altså