Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rikelig med god mat i avslappet atmosfære”
Anmeldelse av Sofies Mat og Vinhus

Sofies Mat og Vinhus
Vurdert som nr. 21 av 1 574 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. september 2019

Sofie’s har store porsjoner med god og tradisjonsrik mat til en overkommelig pris. Jeg finner alltid noe godt på dagens meny til god under 200 lappen

Dato for besøk: september 2019
Takk, ThorO21
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (252)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 252 anmeldelser

Anmeldt 25. august 2019

det finnes ikke andre steder som dette. det er høfflige og raske servitører. De ser etter om vi trenger mer vann. kommer overraskende fort med mat og drikke.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Karibe54
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2019

Hyggelig sted i Oslo hvis man vil ha velsmakende husmannskost og topp service.. Her er det rause porsjoner og kjempegod mat. Vi har vært der ofte og har aldri vært misfornøyd. Veldig hyggelig personale.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, benterol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2019

En litt halvbrun restaurant med sjel. Hyggelig betjening og en helt jordnær atmosfære. Vi ble servert av en nordlending som ikke var fra Ballangen. Han var i eliteklassen. God mat og god vin til en fornuftig pris. Vel verd et besøk.

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Per G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Nydelig, rikelig og god fårikål. Kokt igår. Fårikål er alltid best dagen etter. Vi var tre begeistret gjester. Anbefales! God pris både mat og drikke.

Dato for besøk: september 2018
Takk, KristianL501
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sofies Mat og Vinhus, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Sofies Mat og Vinhus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din