Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nytt stamtsted”
Anmeldelse av Sofies Mat & Vinhus

Sofies Mat & Vinhus
Vurdert som nr. 30 av 1 556 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Absolutt verdt et besøk! God mat og service! Koselig lokale og hyggelig betjening. Kjøttkakene med kålstuing er noe av det beste på lenge! Hjemmekoselig.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 897sarat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (304)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 304 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Spiste søndagsmiddag etter lang tids fravær pga korona. Det er fortsatt store porsjoner, god og hjemmelaget mat og Bislets hyggeligste personale. Godt gjensyn som ble ekstra stas når betjeningen bød på gratis kaffe og litt dessert.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Vigdis H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. desember 2020 via mobile enheter

Jeg spiser ofte på Sofies mat- og vinhus. Først og fremst fordi maten er veldig god. Når betjeningen i tillegg er hyggelige og prisene fine, er valget enkelt.

Sofies har Oslos beste flesk og duppe. Det vet jeg fordi de holdt stengt i forbindelse med oppussing i fjor og da prøvde jeg flesk og duppe hos de andre med dette på menyen. Like skuffet hver gang.

Andre retter jeg trygt kan anbefale er urtemarinert kyllingfilet og entrecôte eller indrefilet med kjempegod hjemmelaget bearnaise. For å variere velger jeg også lasagne, panert torsk eller fiskegrateng. Like fornøyd hver gang.

Dette ble en veldig positiv anmeldelse og den fortjener de. Jeg burde ha skrevet den for lenge siden, men bedre sent enn aldri :)

Dato for besøk: desember 2020
1  Takk, Lene1232014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. desember 2020

Det er faktisk den beste lutefisken jeg noe gang har smakt, - fisken skivet seg helt perfekt, - tilbehøret også helt fantastisk. Dette må oppleves,- leverer julemat 24.,25.,26.,desember også :))

Dato for besøk: desember 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Oslo02
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. november 2020

Sikkelig bra mat og hyggelig service. Maten var perfekt: porsjonen var stor for en billig pris og ikke minst, god smak. Vi anbefaler juletallerken!!!!

Dato for besøk: november 2020
2  Takk, KelinDoan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sofies Mat & Vinhus, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Sofies Mat & Vinhus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.