Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“English vibe”
Anmeldelse av Trafalgar Pub

Trafalgar Pub
Vurdert som nr. 1 249 av 1 601 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. august 2020

Jeg har vært her flere ganger med venner og noen familie medlemmer og det er alltid god stemning ser alle Liverpool kampene her

Dato for besøk: august 2020
Takk, oslop2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (24)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 24 anmeldelser

Anmeldt 25. januar 2019 via mobile enheter

Kommer inn på en «pud» som ser ut til å være en koselig engelsk pud men du ender opp i å være med på en tidsreise tilbake til tidlig 2000 tall.
Musikken er en blanding av scooter og 10 sek av Seal
Her burde de leid inn El Syro som enterteinment

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Erlend B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2018 via mobile enheter

Bestillte en vodka Russian og det var ingen kullsyre i den! Så gikk og klaget på den og han ble sur og aggressiv på meg jeg jo ber selv i bar så man vet! Han mente jeg måte betale for en ny ellers måtte han betale jeg sa jeg ikke ville være vanskelig men han ble veldig sur og tilslutt ga han meg en razz& sprite men kun 2 Cl sprit dette er ikke okej! Så dårlig service er ikke greit! Få han sparket!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Sarahwarant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mars 2017

Sentralt i den populære "lysløypa" Hegdehaugsveien/Bogstadveien, ligger den intime Trafalgar Pub sportsbar, med sitt typiske engelske interiør m/ langbar, langsofa og småbord. Se- og bli sett uteseter. Stor bar med alle rettigheter, hyggelig betjening. Ikke matservering. Åpen fra kl.12:00 til 03:00. Anbefales! d:o)

Dato for besøk: januar 2017
    • Verdi
    • Service
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. januar 2017

Greit sted å stoppe for et glass vin på denne fotball puben. Chardonney veldig god (kr 79 pr gl).Vi satt ute under varmelampene med teppe. Sentralt nederst i Bogstadveien der Hegdehaugsveien begynner.Majorstutrikken stopper 1 minutt unna.

Dato for besøk: januar 2017
    • Verdi
    • Service
1  Takk, 116vivif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Trafalgar Pub, så også på

 

Har du vært i Trafalgar Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din