Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lun stemning og mange skjermer”
Anmeldelse av Bohemen Sportspub

Bohemen Sportspub
Vurdert som nr. 278 av 1 570 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 8. november 2018

Skal du se fotball og ikke har tenkt deg til Valle er dette stedet for deg. Her ser du skjermen uansett hvor du sitter. Godt utvalg av øl, med basis i Frydenlund. Pluss for at du får Bayer hvis Guinness blir for mørkt og mettende.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
1  Takk, knutsk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (48)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 48 anmeldelser

Anmeldt 14. mars 2018

Her kan man slappe av med en krukke - eller ei brus, om en føler for det, med skuldrene senket i en jovial atmosfære. Darts er også mulig, og hhv Sportsquizzen eller Fredagsquizzen regjerer tronen over landets quizzer. Naturligvis.

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
Takk, Yngve_Spj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. september 2017

Var innom I forrige uke med en del arbeidskollegaer fra Solar. Dette var en kjempeplass. Sjæl I veggan......her kan man kose seg. En plass jeg anbefaler med eller uten interesse for forball. Kaldt og god øl.Fint uteområde. Her skal jeg tilbake.

Dato for besøk: august 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ivar K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2017 via mobile enheter

Kul sportspub med billig øl. Det vises forskjellige typer sport på mange skjermer i puben. God service, rene toaletter. Kommer nok innom her igjen.

Dato for besøk: august 2017
2  Takk, Bente1969
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2017

har vært her flere ganger med tanke på å få se en spesiell kamp som jeg ønsker. de har ok priser på leskende drikke. Har man spesielle ønsker som ikke krysser andre store kamper så prøver de å ordne det.

Dato for besøk: mars 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, tronde906
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bohemen Sportspub, så også på

 

Har du vært i Bohemen Sportspub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.