“En liten perle! :-)”

Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 6. august 2020

Spennende, rimelig og god mat/ drikke, god atmosfære og god service. Hyggelig interiør, fin lokalisasjon... Bare litt kaldt å sitte i "første etasje" en sur vinterdag

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Vaxviking

Anmeldt 23. juli 2020

Har akkurat gått fra Cafè Sør. Ble etter litt venting vist til et bord. På bordet stod det tomme kopper. Disse ble fjernet men bordet ble ikke vasket eller desinfisert før vi satt oss ned.
Da vi ikke var klar til å bestille uten å ha sett meny ble vi henvist til online menyen.
Etter dette så vi ikke igjen servitøren og etter en del venting gikk vi.

Trist i disse tider da jeg vil tro at alle barer og restauranter trenger besøkende...

Takk, LillyAnn37
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Ga oss feil ordre, bestilte to sorte kaffe og fikk to amerikano. Han sa de ikke har vanlig kaffe og at det uansett smaker det samme, det synes ikke vi og det er dyrere med americano så følte han kunne sagt ifra da vi bestilte. Tok lang tid med maten, og den første servitøren ville ikke hjelpe med å finne en løsning på maten med hensyn til allergier. Glemte ordrene til to av bordene rundt oss. Sukka og var oppgitt når vi påpekte at ordren var feil. Smilte aldri. Ikke vasket bordet mellom gjestene så var skittent og klissete menyer, ikke bra mtp corona.
Bestilte glutenfritt og han ene servitøren sa at jeg tålte den ene retten. Viste seg de har ingen ting jeg tåler og servitøren hadde ikke brydd seg og gitt meg mat med gluten i... De hadde i tillegg studentrabatt på 20% , som det ikke sto noe sted om eller ble sagt, så vi fikk ikke rabatten heller. Fikk pengene tilbake av en annen servitør som var veldig hyggelig. Selve lokalet var koselig og pent og musikken var bra med passe volum.

1  Takk, F2423TAandreat
Anmeldt 2. februar 2020 via mobile enheter

Flott lokale, intimt og varmt. Drinkene derimot var et antiklimaks. Man betaler 130 kr for et glass sukkervann med litt smak. Kjøp øl.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, EKillingmo
Anmeldt 5. juni 2019 via mobile enheter

Plassen er i og for seg ganske grei. Trivelig plass med litt sjarmpreg. Synd denne sjarmen stopper der, da en av personalet såvidt makter å ta imot en matbestilling, og istedet for å komme med en anbefaling når det blir spurt om drikke, sier; «bare se på menyen bak meg» og snur hodet vekk. Da maten ankommer bordet er beskjeden; «vet ikke hvem som skal ha hva». Og maten nærmest klasker ned i bordet. Blir ikke å besøke denne plassen igjen. Ølet vi ble servert var også fra rør som ikke har vært brukt på en stund, og seigt skum ble brukt for å toppe ølet for at den skulle se «friskere ut». Toalettene var også svært skitne.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, satan69666

Reisende som så på Cafe Sør, så også på

Har du vært i Cafe Sør? Del dine erfaringer!