Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, litt slapp service”
Anmeldelse av Cafe Sør

Cafe Sør
Vurdert som nr. 654 av 1 540 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 17. august 2020

Bestilte vegeterianer sandvitsj, som var veldig god, og med deilig salat. Men servicen er litt slapp, de ansatte følger ikke så veldig godt med om det er behov for ekstra drikke, så der er det forbedringspotensiale folkens! Men stå på, det er et hyggelig sted, har vært innom hver sommer helt siden det het Oz Rock på 90'tallet.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, torvalde2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (119)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 119 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2020

Spennende, rimelig og god mat/ drikke, god atmosfære og god service. Hyggelig interiør, fin lokalisasjon... Bare litt kaldt å sitte i "første etasje" en sur vinterdag

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Vaxviking
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Har akkurat gått fra Cafè Sør. Ble etter litt venting vist til et bord. På bordet stod det tomme kopper. Disse ble fjernet men bordet ble ikke vasket eller desinfisert før vi satt oss ned.
Da vi ikke var klar til å bestille uten å ha sett meny ble vi henvist til online menyen.
Etter dette så vi ikke igjen servitøren og etter en del venting gikk vi.

Trist i disse tider da jeg vil tro at alle barer og restauranter trenger besøkende...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, LillyAnn37
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Ga oss feil ordre, bestilte to sorte kaffe og fikk to amerikano. Han sa de ikke har vanlig kaffe og at det uansett smaker det samme, det synes ikke vi og det er dyrere med americano så følte han kunne sagt ifra da vi bestilte. Tok lang tid med maten, og den første servitøren ville ikke hjelpe med å finne en løsning på maten med hensyn til allergier. Glemte ordrene til to av bordene rundt oss. Sukka og var oppgitt når vi påpekte at ordren var feil. Smilte aldri. Ikke vasket bordet mellom gjestene så var skittent og klissete menyer, ikke bra mtp corona.
Bestilte glutenfritt og han ene servitøren sa at jeg tålte den ene retten. Viste seg de har ingen ting jeg tåler og servitøren hadde ikke brydd seg og gitt meg mat med gluten i... De hadde i tillegg studentrabatt på 20% , som det ikke sto noe sted om eller ble sagt, så vi fikk ikke rabatten heller. Fikk pengene tilbake av en annen servitør som var veldig hyggelig. Selve lokalet var koselig og pent og musikken var bra med passe volum.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, F2423TAandreat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2020 via mobile enheter

Flott lokale, intimt og varmt. Drinkene derimot var et antiklimaks. Man betaler 130 kr for et glass sukkervann med litt smak. Kjøp øl.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, EKillingmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe Sør, så også på

 

Har du vært i Cafe Sør? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din